4 gedachten over “Bekentenissen van een nagellakverslaafde

 1. Sonja

  Ik kan ze hier ook lezen, jippie!
  Ik lap ook dingen op met lak! Recent nog nieuwe badkamer gemaakt, dammmmm stukje tegel een ieniemienie puntje eraf… een ander zou zeggen, maak je niet druk, maar lak erop en je ziet er geen ruk meer van!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ja, ik zou de columns het liefst apart plaatsen, maar zo gaat het ook. Voorlopig. Nagellak is werkelijk geschikt voor 1001 toepassingen. Straks ga ik wel even lakken. Het is toch maar een kleine beschadiging,

   Reageren
 2. Pieter

  Hoi Pippi/Ellen

  Kan me veel van ‘onze’ tijd (midden jaren 80) herinneren, maar niet dat je een nagellakverslaving had. Leuk om weer eens wat van je te vernemen.

  Pieter.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hoi Pieter! Nee, die verslaving is redelijk nieuw. Heb ook een zwak voor boeken en CD’s. Jij weet wel hoeveel ik van muziek hou. De 80s waren geweldig hè.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *