Bij Ei 303

De meisjes kijken de tuin in, want daar staat hun vader de magnoliabloesems op te vegen. De zon scheen heel zwakjes, dus ze besloten toch maar binnen te blijven. Hun broer heeft helemaal nergens zin in. Hij wil het liefst lekker dutten.

Als ik zo naar deze drie kijk, voel ik iets dat niet anders is dan wanneer ik naar Mika kijk. Niet alleen onvoorwaardelijke liefde, maar ook vertrouwen. Zelfs als de meisjes erg druk spelen en zachtjes naar elkaar happen, voel ik me veilig. Overigens had ik dat met BAM, Blaze, Dotje en Pebbles ook hoor.

Net zoals velen baal ik enorm van het weer. Behalve als het toevallig een uurtje zonnig is natuurlijk. Zo zonde van die mooie rode bloemen van de rododendron. De achtertuin is gewoon een modderbak en tegen de tijd dat het echt goed weer is, zal de struik wel weer helemaal groen zijn.

Het lezen gaat weer lekker. Nu moet ik wachten tot in december het vijfde deel van Sally Rigby’s serie over Seb en Birdie uitkomt. Het zijn heel fijne boeken met veel sympathieke hoofdpersonen. Net als in de Women’s Murder Club serie van James Patterson en Maxine Paetro.

Het boek van laatstgenoemde veelschrijvers begon ik te lezen toen ik laatst de slaap niet kon vatten. Dus zocht ik op mijn telefoon een boek waarvan ik verwachtte dat het makkelijk weglas. En dat ik gewoon in slaap zou vallen als ik een paar hoofdstukken gelezen had. Dat viel tegen, of eigenlijk juist mee, want het was behoorlijk spannend.

Fijne week!

6 gedachten over “Bij Ei 303

 1. chucky1012

  Inderdaad zo zonde.
  Het is een prachtige bloem.
  Nou wat een weer.
  Sommige plassen lijken wel een vijver.
  Het is toch erg. Maar laten we positief blijven en hopen dat de zon nog flink zal schijnen deze lente.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is bijna iedere dag wel een uurtje zonnig.Maar het blijft koud en die regen ben dik zo zat. Maar ik verwacht ook betere tijden hoor.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *