Blij Ei 109

fullsizeoutput_6

Wat er ook gebeurt, deze meisjes maken me gelukkig. Het zit de laatste tijd soms een beetje tegen, maar voorlopig ben ik blij dat Ronald Fluffy en Popje iedere ochtend uitlaat op het schapenpad. Dat terwijl hij herstellende is van een hersenbloeding en drie keer per week moet revalideren. We kunnen zielig doen en stellen dat we van alles tegen hebben, maar we beseffen dat we ook veel geluk hebben gehad. Ronald leeft nog en iedereen weet dat een gebroken heup vaak het begin van het einde kan betekenen.

Waar ik ook zo blij om ben: Ronald is dol op de meisjes en zij zijn dol op hem. Stiekem moet ik weleens lachen als ik hoor dat hij ze roept- ze hebben wel erg snoezige namen. We hadden de meisjes mooie Russische namen kunnen geven, maar Natasha en Tatjana roepen is nog wel gekker. Die namen worden ook niet hun tweede namen, want ik ken een Natasja en een Natashja en bij de naam Tatjana denk ik toch eerder aan een rondborstige dame.

dav

Ronald komt iedere dag langs de plek waar ik ter aarde ben gestort nadat er een vreselijk gekraak te horen was. Daar zal ik hopelijk ook gauw weer rondhobbelen. Aanstaande woensdag hoor ik of ik een operatie moet ondergaan en ik reken er maar op dat het zo is. Dan is het tenminste geen zware teleurstelling. Ook zal ik voor de zekerheid een koffer met toiletartikelen en schoon goed in de kofferbak laten zetten.

Maar weet je wanneer ik past echt een blij ei ben? Als mijn in allerijl naar het ziekenhuis vervoerde zwager helemaal herstelt. Het is niet aan mij om het verhaal te vertellen, maar het houdt me erg bezig. Hoe snel kan je leven veranderen. Kan je nagaan dat ik me vorige week nog druk maakte over 15 augustus. Hoe zouden we naar de Indië Herdenking kunnen gaan met de honden? Blaze mocht mee naar het restaurant, maar zou dat weer kunnen? We wilden zo graag met de hele familie en tante Maud present zijn. Pluk de dag- meer kan ik niet zeggen. Fijne week!

10 gedachten over “Blij Ei 109

 1. Myrna

  Wat goed van je dat je het zo nuchter bekijkt. Maar het is waar, het kan altijd erger. Ik ga in elk geval voor je duimen, uitgaan van het ergste dan kan het alleen maar meevallen. Maar misschien zit een mens dan wel voor niks in de stress. Blanco er heen gaan en ermee dealen zodra je weet wat komen gaat dat doe ik. Wat rot voor je zwager , ik hoop boor hem ook het beste.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We zien het wel. Het kan nu alleen maar meevallen 🙂 Mijn zwager, die heeft pas pech gehad. We hopen dat hij snel beter wordt.

   Reageren
 2. Linda

  Wat een hoop allemaal, is niet niks hoor en dan ook nog je zwager…pfff maar goed dat de meisjes er zijn, dat houd de boel in balans.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Als we dit doorstaan, zullen we blij en ook een beetje trots zijn. De meisjes zorgen voor baan, dat heb je goed gezien.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dank je! Het moet goedkomen hoor- ik wil zo graag weer samen zijn met de familie. Fluffy en Popje moeten ook maar gauw kennismaken met hun tantes, ooms, neef en nichten.

   Reageren
 3. Natasja

  Ochh meis toch.. wat naar om te lezen over je zwager. Hoop ook zo dat hij snel weer beter wordt! Geluk zit m in kleine dingen en het siert je dat je al het moois nog steeds blijft zien ondanks alle zware tegenslagen. Denk aan jullie!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het zit wel een beetje tegen, ja. Mijn enkel heelt wel en ik hoop dat mijn zwager ook opknapt. Hopelijk zitten we over een paar weken weer gezellig bij elkaar om te vieren dat we er nog allemaal zijn.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *