Blij Ei 121

mde

Een stukje over de afgelopen week is nooit compleet zonder foto’s van de meisjes. Deze maand hoef ik voor #fmspad niet lang na te denken. Want deze keer is het een project zonder prompts. De meisjes vieren hun officiële verjaardag op 1 november, dus het lijkt me leuk om voorafgaand aan die speciale datum heel veel foto’s van Fluffy en Popje te plaatsen.

dav

Mensenzusjes kunnen het niet altijd goed met elkaar vinden, maar onze meisjes houden erg van elkaar. Ze kunnen soms wild spelen en dan zien we hun scherpe tanden. Maar het gaat goed en na het spelen, slapen ze gezellig tegen elkaar aan.

sdr

Als we naar het schapenpad gaan, lopen we ieder met een hondje. Ronald neemt Fluffy, want die is wat zwaarder en we moeten ze natuurlijk over het eerste veerooster tillen. Over het tweede kunnen ze zelf. Tijdens het wandelen laten ze elkaar met rust, er wordt niet gestoeid. Als we terugkomen bij de auto neemt Ronald beide riemen in de hand en dan gaan ze aan elkaar vastgekleefd de achterbank op.

dav

Op de eerste dag van de Kinderboekenweek ging ik naar de boekhandel om een paar fijne boeken te kopen. Natuurlijk nam ik folders mee waarin allerlei leestips staan. Daar word ik altijd heel hebberig van, maar ik heb me keurig ingehouden.

dav

Ronald en ik drinken graag samen thee en daar nemen we altijd iets lekkers bij. Kijk, we gebruiken ons melamine serviesgoed echt wel.

sdr

 

Iedere zes weken ga ik naar de kapper om precies hetzelfde te laten doen. Beetje saai, maar ik ben te lui voor een kapsel waar ik veel werk aan heb. Vorige keer hadden ze knalroze kapmantels. Daar kreeg ik een Pikachuhoofd van. Gelukkig gebruiken ze zwarte als de temperatuur buiten aan het zakken is.

 

 

IMG_20191007_183618

 

Als ik naar rugby kijk, vergeet ik helemaal om foto’s te maken. Deze heeft Ronald gemaakt toen ik met mijn vriendinnen aan het kringloopwinkelen was. De meisjes scharrelen wat rond terwijl de mannen van Samoa hun volkslied zingen. Overigens weten we nu dat Fluffy en Popje niet erg schrikken als hier naar voetbalwedstrijden gekeken wordt. Gelukkig maar.

Fijne week!

2 gedachten over “Blij Ei 121

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>