Blij Ei 13

IMG_9691

Therapiehond Blaze blijft het lichtje in de duisternis. Hij is nu dik twee weken bij ons in huis en hij mag blijven tot zijn broertje thuiskomt. Eergisteren waren zijn zussen Hera en Pebbles en vriendin Brownie op bezoek en daar hebben we allemaal van genoten. Toch doet Blaze het heel goed nu hij tijdelijk enig kind is. Hier moet hij af voordat hij gaat eten en hij wordt streng toegesproken als hij blaft. Hij zal de drukte in zijn eigen huis wel missen, maar ik geloof dat hij heel goed weet waarom hij hier is.

Afgelopen maandag ben ik voor het eerst sinds maanden op de fiets gestapt. Eindelijk kon ik weer een nieuwe ID kaart aanvragen. Dat ging trouwens reuze soepel. Online had ik een afspraak gemaakt, ik werd nog voor het exacte tijdstip geholpen door een vriendelijke baliemedewerkster en op donderdag kreeg ik via een SMS te horen dat ik mijn reisdocument al kon ophalen. Direct stapte ik op de fiets en ik ben gelijk lekker gaan winkelen.

IMG_9662

Dit heerlijk ruikende setje kocht ik voor €2,99 bij Trekpleister.

IMG_9665

HEMA verkocht notitieboeken met 400 pagina’s en ik heb een mooie roze gekocht die ik volgend jaar als agenda en blogplanner ga gebruiken. Het opschrijven van 365 data heeft een paar uurtjes gekost. Maar dat vond ik geen ramp, want ik heb alles netjes opgeschreven met de nieuwe 6-kleurenpen die ik ook bij HEMA aanschafte. Dat is heel wat moois voor in totaal €5,80.

IMG_9672

Bij de Blokker vestiging in het dorp gaven ze 50% korting op artikelen met een rode sticker. Gelukkig zat er eentje op deze gigantische schaal van ZAK. Daardoor kon ik ‘m meenemen voor €6.

IMG_9673

Bij de kassa wachtte me een bijzonder fijne verrassing. Deze melamine borden kostten volgens een sticker op het schap slechts €5 per verpakking van vier stuks en uiteindelijk gingen ze voor €2,50 mee. Wat een koopje!

 

IMG_9666

Bij Kruidvat koop ik de laatste jaren alleen nog maar nagellak, maar de Biodermal gekleurde (dag)crème kon ik niet laten liggen en de oogmake-upbasis en het doosje vaste poeder had ik echt nodig.

IMG_9677

 

Wat een sexy schoenen! riep Ronald toen hij dit nieuwe paar schoenen zag. Eigenlijk hoort hij Wat zie je er sexy uit met die schoenen aan, Ellen, te zeggen, maar dat zei hij dus niet. De hooggehakte sandaaltjes lopen niet echt comfortabel, maar ik kan er wel even op naar buiten als Blaze voor het eten een plas moet doen. De schoenen kocht ik voor €8 en ik ga zeker nog een keer kijken in die leuke outletwinkel.

Ook zonder te shoppen ben ik een gelukkig mens. Maar graag word ik nog gelukkiger met BAM naast me op de bank. Laten we maar hopen dat hij snel weer thuis is. Fijne week!

 

6 gedachten over “Blij Ei 13

 1. chucky1012

  Wat een prachtige aankopen ;-)
  Zo lief is en blijft Blaze….
  Waar is die outlet shop en wat is de naam ervan?
  Je kan me een pb sturen of mailen…..
  Het is in bovenstaande vakje ingevuld…

  Fijn weekend en lieve groeten Xoxo

  Reageren
 2. Linda

  leuke schoenen! Ja had leuk geweest als ie het zo had gezegd, als je zei..maar ja mannen zijn mannen en niet altijd even tactvol ;)

  Reageren
 3. Natas

  Lieve Blaze, laten we idd hopen dat jullie snel herenigd worden met BAM.
  WAT EEN HEERLIJKE AANKOPEN!! Ben ook zo gek op de sale. Heb mezelf heerlijk verwend de afgelopen weken. Kan er ZO van genieten! Fijn weekend meis XX

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   BAM en Blaze moeten snel met elkaar kunnen spelen. Rotprinsesje Pebbles erbij en het is helemaal feest.

   Ik ben gek op sale en ik heb lekker veel kunnen kopen. Geniet van de laatste uurtjes van het weekend, lieverd. Xx

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>