Blij Ei 14

IMG_9785

Het hoogtepunt van de week was het uitje naar het strand. Het zou een warme dag worden en dus besloten we maar eens met Blaze naar het strand te gaan. Hierboven zie je hem als een Oosterbuur in een kuil liggen en op de foto hieronder staat hij met zijn vader in het water. Onze zwemkleding ligt al klaar voor de eerstvolgende zomerdag. Want je weet maar nooit of er nog een fijne nazomer komt.

IMG_9793 IMG_9846

Speciaal voor het maken van de foto ben ik voorzichtig over Blaze heen gestapt. Hij ligt namelijk graag naast mijn stoel als ik zit te bloggen. In het begin moest ik er wel aan wennen en ben ik ook een keer over hem gestruikeld. Het is zo gezellig als hij bij me in de buurt zit. Soms hoor ik hem zachtjes snurken.

IMG_9847

Een tip: de katoenen body’s die je voor €4,99 bij Zeeman kunt kopen. Perfect voor onder gebreide linnen kleding waar je altijd doorheen kijkt. Het leuke van de dichtstbijzijnde vestiging is dat Blaze mee naar binnen mocht. Het was rustig in de winkel en de verkoopster vond precies wat ik zocht, aaide Blaze en vertelde over haar drie honden.

IMG_9828

 

Nog even over #FMSPAD: ik kan iedereen aanraden hier eens aan mee te doen. Iedere dag een foto maken die geïnspireerd is op de prompt van @fatmumslim. Hier beleef ik zoveel plezier aan! Wie wil weten wat ik plaats, kan op Instagram Pippi1961 opzoeken.

Een hele fijne week allemaal!

6 gedachten over “Blij Ei 14

  1. Linda

    Lekker in die kuil liggen..nou dat is wel bijzonder, ze mogen haast nergens binnen, maar dit is natuurlijk wel een therapie hond, ook al heeft ie geen vestje aan!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>