Blij Ei 172

dav

Met die regenbuien en de lage temperaturen zijn ze niet meer zo vaak in de tuin te vinden. De afgelopen dagen heb ik veel waxinelichtjes gebrand voor de gezelligheid en het kan ook geen kwaad dat ze voor wat warmte zorgen. Apollo heeft wat last gehad van het weer en daarom heb ik twee nachten op de bank geslapen.

Dat is een behoorlijke uitdaging met drie honden. Apollo ging braaf liggen, zelf een nachtje aan mijn voeten. Maar de meisjes waren wat onrustig. Het was dan ook fijn dat ik gisteravond weer in mijn eigen bed sliep. Fluffy en Popje gingen meteen mee naar boven en ze werden pas wakker toen Ronald thuiskwam.

dav

 

Vrouwen die voor kinderen zorgen klagen vaak dat ze niet meer alleen naar het toilet kunnen. Het kleinste kamertje is niet langer het enige plekje in huis waar ze even tot rust kunnen komen. Met Mika had ik daar geen last van. Hij zat meestal op de plavuizen met zijn plastic dierfiguren te spelen. Ronald daarentegen heeft nu een grote jongen die zijn papa tot op het toilet volgt. Zo schattig!

dav

De doktersassistente zorgde voor een recept voor een buffer en ik keek tegen dit affiche aan. Voordat de keuken geverfd werd hebben we wat troep weggegooid. Omdat ik niet meer wist waar ik plastic doppen voor geleidehonden kon inleveren, heb ik de zak die halfvol zat maar weggedaan. Dom. Overigens weet ik na bestudering van het A4-tje nog niet waar ik wezen moet, maar ik denk dat ik even een zoekmachine inschakel.

inCollage_20201005_092225763 inCollage_20201005_092305978

 

Met dat rotweer is het verleidelijk om de hele dag op de bank te liggen met een boek. Omdat het Kinderboekenweek is lees ik al een aantal dagen jeugdboeken.  Dat is heerlijk. Zeker omdat ik nog even vooruit kan met de kinderboekenverzameling van Mika. Wel heb ik enkele titels online gelezen omdat de zolder met kinderboeken nog steeds een bende is met alle spullen die naar de stadswerf moeten.

Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 172

  1. Linda

    Aaach te schattig, zie m nou liggen, half in de wc…die doppen is een zoekplaatje hoor, ben ook al een tijdje bezig geweest en toen heeft m’n moeder uiteindelijk een telefoon nr gebeld…daar krijg je wat meer info

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>