Blij Ei 173

sdr

Het heeft de afgelopen week zo vaak geregend dat Apollo, Fluffy en Popje niet eens meer buiten willen spelen. Ze liggen het liefst op de bank of op de plavuizen. Op de foto zie je dat Fluffy dichtbij haar broer ligt en Popje naar hem kijkt. Apollo en ik waren gisterochtend helemaal natgeregend en hij voelde zich daarna niet zo lekker. Vanochtend was hij gelukkig weer in orde.

mde

Sinds een paar dagen doe ik boodschappen met een mondkapje op. Even kwam ik in de verleiding een leuke verzameling aan te leggen, maar ik hou het bij zwart. Kijken hoe lang ik dat vol kan houden!

inCollage_20201012_093132922

Omdat het ernaar uitziet dat ik mijn GoodReads doel ruimschoots ga halen, heb ik de afgelopen week meer gedaan dan alleen lezen.Ook deze Kinderboekenweek heb ik alleen jeugdboeken gelezen en dat is me heel goed bevallen.

Screenshot_20201012_093330

 

Toen Ronald gisteravond even voor middernacht thuiskwam zei hij meteen dat hij blij was dat hij een dienst vrij heeft kunnen nemen. Geen ochtenddienst en dat is heerlijk. Hij heeft gezien dat de weersverwachting heel redelijk is. Dus wellicht wordt het inderdaad een prettige tijd wat het weer betreft. Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 173

 1. Linda

  Hoop op drogere dagen of op z’n minst tussen de buien door, zou al fijn zijn …eord je toch helemaal blij van, van die schatjes…ik zou er zo bij gaan liggen.. :)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Al die regen is toch niet goed voor mens en dier? Maar over de geur van natte honden hoor je me niet :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>