Blij Ei 175

mde

Mika zit niet meer zo vaak in de woonkamer. Hij heeft een ruime slaapkamer met daarin alles wat hij nodig heeft. Eigenlijk komt hij alleen beneden om te eten en naar voetbal te kijken met zijn vader. Donderdag was Bas er ook, maar ik vergat toen foto’s te maken. Gelukkig komt hij aanstaande donderdag weer. Vind ik altijd zo gezellig.

Apollo houdt enorm van gezelligheid. Hij valt mensen echt lastig omdat hij graag geknuffeld wil worden. Vanochtend kwamen we een aardige buurtgenoot met zijn hond tegen toen we op het pad  naast de sloot liepen. De honden negeren elkaar, maar Apollo liep gelijk op die man af. Die dat hartstikke leuk vond, zo’n aanhankelijke hond.

inCollage_20201026_105220741

Wat is het toch fijn als je kind thuiskomt met iemand die je heel graag mag. Valleney kwam op mijn verjaardag ook langs en ze nam een geweldig cadeau voor me mee. Vooral het windlichtje waarin ze mijn naam had gegraveerd viel erg in de smaak. Nu is het niet meer zo erg dat ik geen kringloopkaarsen meer heb, want ik heb altijd wel waxinelichtjes in huis. Valleney kent me inmiddels goed en ze weet dat ik erg blij ben met kaarsen, handcrème en een mooie kaart. De kleine vaselinepotjes zijn ook zo schattig en er zal altijd eentje in mijn tas zitten.

inCollage_20201026_105322317

De afgelopen week heb ik niet veel gelezen. Dat ligt niet aan de boeken, spannende jeugdboeken over meisjes op een Engelse kostschool. Maar ik heb uren besteed aan het maken van twee Spotify afspeellijsten. Daar moest ik natuurlijk ook nog naar luisteren en dat gaat niet altijd samen met het lezen van een boek.

De komende dagen moeten we nodig iets aan de tuin doen, ik wil weer veel lezen en naar mooie muziek luisteren. Fijne week!

6 gedachten over “Blij Ei 175

 1. Myrna

  Wat een lieve vriendin heeft Mika ,en wat een leuke kadootjes heb je gekregen.
  Fijn dat Apollo zo aanhankelijk is , alles voor een knuffel.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Wij boffen erg met zo’n leuke schoondochter. Ze is ook zo lief voor de honden.
   Apollo is gek op knuffelen. Hij komt echt niets tekort!

   Reageren
 2. Linda

  Wat een heerlijke kroelerd is het toch, echt een mensenhond, hè….wat leuk dat ze echt weet wat je leuk vind, dat maakt de kadootjes zo bijzonder is met liefde uitgezocht

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Apollo is een superhond. Ik hou zoveel van hem.
   Valleney is een echt aanwinst. Ronald en ik zijn dol op haar.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>