Blij Ei 179

dav

Afgelopen weekend zijn we er lekker op uit geweest met Apollo, Fluffy en Popje. We hebben ergens gewandeld waar we niemand zijn tegengekomen, We moesten een keertje de berm in omdat er een vrachtwagen langskwam en we zijn ook opzij gegaan toen er een fietser naderde, maar verder hebben we heerlijk in alle rust gelopen. Toen we thuiskwamen waren we allemaal heel erg moe, dus we hebben heerlijk op de bank gehangen.

IMG_20201122_153318

Mika appt altijd op het laatste nippertje als hij een pakketje verwacht. Hij boft maar dat ik bijna de hele dag thuis ben. De laatste tijd gaat het gelukkig goed met de bezorging van onze bestelde spullen. Tegenwoordig kloppen alle bezorgers aan en brengen ze de vracht niet meteen naar de verzamelplek voor niet in ontvangst genomen spullen. Maar laat ik maar niet te vroeg juichen, want ik verwacht iets uit Engeland en wat erin zit heb ik heel hard nodig.

inCollage_20201122_222113523

 

Drie titels zijn mini-mysteries hoor. Maar dan nog heb ik de afgelopen week heel veel gelezen. Op dit moment ben ik bezig met het allerlaatste deel van de Murder Most Unladylike serie. Het zijn hele fijne spannende verhalen, maar je moet wel tegen een vervelend hoofdpersonage kunnen. Die verpest het soms een beetje.

Fijne week!

2 gedachten over “Blij Ei 179

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>