Blij Ei 180

mde

Wederom was het een vrij rustige week. We  zijn er lekker op uit geweest met de honden en we zijn begonnen aan de eerste seizoenen van Chateau Meiland, een heerlijke serie die we niet meteen zijn gaan volgen. Het was vrij koud buiten en we hebben heerlijk binnen gezeten, genietend van de warmte die de nieuwe verwarmingsketel levert.

We hebben nog steeds geen behoefte aan gordijnen of andere raambekleding. Nu het ‘s avonds zo vroeg donker is kunnen we niet lang genieten van de tuin. Die is niet langer groen en er zijn ook geen bloemen meer te zien. Misschien kijken sommige overburen weleens vanaf hun zolderraam onze tuin in en dan kunnen ze ons op de bank zien liggen. Niet erg opwindend.

inCollage_20201130_095234409

 

Eindelijk ben ik klaar met de serie van Robin Stevens. Meisjes van veertien, vijftien jaar die de ene na de andere moord oplossen. Enigszins vergezocht. Maar dat was niet ergste- ik had een bloedhekel aan een hoofdpersoon en dat leest niet lekker. De boeken van Madonna kan je gerust voorlezen aan kinderen die je leuk vindt.

Natuurlijk heb ik nog naar het NK sprint gekeken, zag ik de club van Ronald nipt gelijk spelen en was ik getuige van een vreselijk F1 ongeluk. En ben ik gisteren begonnen aan een boek dat niet speciaal voor kinderen is geschreven. Ronald geeft een paar middagdiensten, dus er kan weer veel gelezen worden. Fijne week!

2 gedachten over “Blij Ei 180

  1. Linda

    Heerlijk als je met dit weer lekker languit kan en verwarming lekker aan…laat de buren maar kijken, als ze niks beters te doen hebben ;)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>