Blij Ei 184

inCollage_20201228_125313720

Deze drie hebben zich keurig gedragen toen we op tweede Kerstdag bezoek kregen van Renée, Emily en Ap. Fluffy bleef in het begin uit de buurt van de visite, maar Apollo stoof er gelijk op af. Hij houdt van aandacht en knuffels en hij schijnt te weten dat hier geen enge mensen in huis mogen komen. Popje vond het allemaal erg interessant en zij ging af en toedeel slim onder de eettafel liggen- je weet maar nooit of iemand iets laat vallen!

mde

Echte zuipschuiten zijn we niet, want twee flessen Prosecco voor zes man is toch heel bescheiden. Vroeger kwam er helemaal geen alcohol op tafel, maar de laatste tijd vinden we het  wel lekker, zo’n bubbeltje bij het eten. Het past ook overal bij. We hadden Aziatisch en Japans en het heeft goed gesmaakt. Vooral de als extraatje bestelde oesters vonden gretig aftrek.

Het is jammer dat we niet met alle nestgenoten aan tafel konden. Daar is ons huis helaas niet groot genoeg voor. Met wat passen en meten ging het allemaal net. We kijken uit naar de tijd dat we met een beetje proppen samen aan tafel kunnen zitten.

IMG_20201228_125642

 

Het lezen wilde niet vlotten. Zelfs met dit stokoude kinderboek had ik moeite. Misschien ga ik straks nog een spannend Engelstalig boek proberen te leren voor 2020 ten einde is. In ieder geval ga ik nooit meer beloven dat ik boeken ga lezen in talen die ik niet erg goed beheers.

Fijne week!

8 gedachten over “Blij Ei 184

  1. Pippi Bericht auteur

   Mika vindt ze naar zeewater smaken en daar heeft hij wel gelijk in. Ik ben dol op oesters!
   De honden zijn gelukkig altijd erg lief.
   xoxo

   Reageren
 1. Linda

  Heb het ook nog nooit gegeten en trekt me eerlijk gezegd ook niet…misscbien als ze lekker gebakken zijn, of vloek ik nu!

  Reageren
 2. Cindy

  Ik lust graag vis, maar oesters, brrr…
  Gezellig zo, en hopelijk snel weer met zijn allen.
  Snak ook zo naar gezelligheid. Ben uitgenodigd om bij groepje vrienden te komen op oudjaarsavond.
  Niet verstandig… Maar heb besloten dat als ik volgende week niet met mijn vader naar huisarts/ziekenhuis hoef toch te gaan. Snak naar wat gezelligheid. Heb ze voor het laatst in juni gezien met een groepje.

  Reageren
   1. Cindy

    Gaat helaas niet door denk ik, een paar haken al af. Logisch, ook allemaal ouders in risicogroep of zelf werkend in de zorg.
    Jammer, maar helaas, maar het kan ook eigenlijk niet :-(

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Heel jammer, want je hebt je vrienden zo lang moeten missen. Maar ik begrijp het heel goed. Misschien moeten we gewoon geduld hebben. Al valt dat niet mee en ik heb nog wel gezelschap van man, kind en honden.

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>