Blij Ei 185

inCollage_20210104_121215113

Alhoewel ik als voorzorg op Oudejaarsavond beneden op de bank heb geslapen hebben Apollo, Fluffy en Popje niet erg veel last gehad van het vuurwerk. Af en horen we nog een knal, maar het wordt steeds minder. Deze foto heb ik zojuist gemaakt terwijl de sirene aangaf dat het 12 uur was op de eerste maandag van de maand. Dat hebben ze al vaker meegemaakt en ze trekken zich er niets van aan.

mde

Mika en ik hebben niet eens bubbels gedronken toen 2021 dichtbij was. We hadden oliebollen een appelbeignets in huis, maar die zijn we vergeten op te eten. Het was een hele bijzondere oudejaarsavond. We hebben samen genoten van twee films en hebben gezellig gepraat en de honden geknuffeld. Mika is al 21 en ik ben benieuwd hoe lang hij nog thuis blijft wonen. Van ons mag dat nog heel lang duren.

inCollage_20210103_230112560

 

In de laatste week van 2020 heb ik veel gelezen: kinderboeken met prachtige illustraties, een wat voorspelbare roman die me doet denken aan chicklit, songteksten afgewisseld met biografische stukken en een thriller. In 2021 wil ik minstens 100 boeken lezen. Zonder leesdip, dus ook zonder vermoeiende inhaalslag.

Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 185

 1. chucky1012

  Och jeetje dat zou ik nou nooit vergeten op te eten hihihi….
  Ik hoop dat hij nog vele jaren thuis zal blijven wonen
  Fijn dat de honden er zo rustig bij lagen…

  Xoxo

  Reageren
 2. Linda

  Nou dat je dat vergeten bent, maar nu zijn ze ook nog heerlijk hoor…wel fijn, dat het een gezellige avond geweest is, samen :)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>