Blij Ei 188

mde

Moet je de meisjes nou zien kijken naar hun grote broer. Ze kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden. Zo heb ik gemerkt dat Fluffy ‘s ochtends op Apollo afrent als ze beneden komt. Hij ligt dan nog wat te dutten op de bank. Als hij uitgebreid besnuffeld is, doet Popje hetzelfde. Misschien is het maar goed dat hij de trap niet op kan, want beneden heeft hij tenminste rust. Hij houdt echt van zijn zusjes, maar ze kunnen erg druk zijn.

dav

Alhoewel ik fan ben van de producten van The Ordinary wilde ik toch weleens iets proberen van The Inkey List. Zeker toen ik van alles met een leuke korting kon kopen. Helaas duurde het behoorlijk lang voordat ik de bestelling in huis had en dat zullen we maar wijten aan Brexit. Het zal een tijdje duren voordat ik reviews plaats, want je moet alles toch minstens een maand uitproberen. Oh ja, ik bestelde alles bij lookfantastic.nl.

sdr

We hebben de afgelopen week meerdere keren eten besteld. Stom genoeg vergeet ik iedere keer te fotograferen wat er voor lekkers op tafel komt. We hebben namelijk niet altijd de lekkerste sushi ever gegeten, er werd ook en keer Chinees gebracht en gisteren trakteerde Mika op overheerlijke mac&cheese. Straks gaan Ronald en ik maar were eens boodschappen doen zodat er ook nog zelf gekookt kan worden

IMG_20210125_100406

 

Soms lees ik minder dan me lief is. Dat komt voor een deel omdat er veel schaatswedstrijden waren- dan blijf je toch het hele weekend voor de buis hangen. Inmiddels ben ik alweer aan het volgende deel van de Kelly Porter reeks begonnen. Nu weet ik zeker dat ik voortaan een beknopte biografie maak als ik de eerste aflevering van een serie lees, want ik vergeet zal wat. Zo ging het in Blood Rites over een moordenaar uit het tweede deel. Daar wist ik echt helemaal niks meer van.

Hopelijk valt het niet alleen in het hele land, maar ook bij jullie in de buurt mee met de ellende die veroorzaakt wordt door gekken die altijd in zijn voor rottigheid. Dat het een fijne week mag worden!

 

4 gedachten over “Blij Ei 188

  1. Myrna

    Nu ben ik nieuwsgierig waar de Mac and cheese van was. Dit is namelijk mijn meest favoriete eten. Altijd al geweest.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>