Blij Ei 190

sdr

Alleen al van de aanblik van sneeuw krijg ik het koud. Gelukkig zie ik ook mijn hondenkinderen die lekker binnen zitten. Met dit weer blijf ik het liefst thuis, maar dat kan natuurlijk niet.

IMG_20210208_101626

Een paar dagen geleden verzuchtte ik nog dat het zo vervelend was dat er geen waxinelichtjes meer te verkrijgen zijn. In de winkel, bedoel ik. Een dag nadat ik een fijne bestelling had geplaatst en me al zat te verheugen op het openen van vijf zakken ontdekte ik opeens dat de supermarkt ze opeens in de schappen hadden liggen. Omdat er heel wat onderweg is, nam ik maar één verpakking mee.

Ook in de zomer brand ik lichtjes, maar dan alleen bij de foto van BAM. Nu het winter is en nog koud bovendien heb ik het liefst overal een brandende kaars of theelicht. De kerstboom staat er trouwens ook nog. We vinden het zo leuk om ‘s ochtends de lichtjes te zien. Met de besneeuwde tuin op de achtergrond staat het niet eens zo gek.

Screenshot_20210208_101730

 

Deze week heb ik slechts één boek uitgelezen. Het was nummer acht van de Helen Grace serie van M.J. Arlidge. Soms is de beschrijving van een moord en zeker dat van een slachtoffer behoorlijk gruwelijk, maar ik ben toch fan. Het gaat niet alleen over het oplossen van misdaden, ook de persoonlijke levens van de belangrijkste personages worden goed belicht.

Bijna had ik een tweede boek uitgehad. Maar het is me net niet gelukt. Even kwam ik in de verleiding in bed te lezen totdat ik het einde had bereikt, maar ik wilde toch liever slapen. Vroeger had ik dat niet gedaan hoor. Toen las ik rustig tot vier uur ‘s  nachts. Maar nu heb ik Apollo die graag om acht uur naar buiten gaat. Het is een mooie routine.

Doe voorzichtig aan als je naar buiten gaat, want het is in het grootste deel van het land op sommige plekken hartstikke glad. Blijf gerust thuis op de bank zitten, maar niet omdat je met je been omhoog moet omdat je onderuit bent gegaan. Fijne week!

8 gedachten over “Blij Ei 190

 1. Linda

  De boom past helemaal met de witte achtergrond…vind het ook veels te koud met die gure wind…heb geen zin in dooie vinger en tenen.

  Reageren
 2. chucky1012

  Fijn dat je toch nog theelichten had gekocht in de winkel.
  Prachtige foto van de besneeuwde tuin.
  Ben al vele dagen binnen….

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Zeker nu de bestelling wat langer op zich gaat laten wachten.
   Blijf maar lekker binnen, want het lijkt me voor jou en heel gedoe om naar buiten te gaan.
   xoxo

   Reageren
 3. Cindy

  Ben moed aan het verzamelen om straks een wandeling in het Harderbos te gaan maken. Maar kan ook zomaar zijn dat het een klein stukje wordt en ik vanmiddag lekker in bad/sauna/zonnebank ga in mijn vakantiehuisje. Niks moet, alles mag. En heb het niet op kou… Kan ook niet wachten tot er temperaturen boven 0 worden voorspeld.
  Ben fan van de boeken van M.J.Arlidge, heb ze allemaal gelezen, top!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Je hebt wel heel veel fijns tot je beschikking.Je wandelt altijd zo’n flink stuk- doe het maar eens rustig aan en geniet van die dingen die je thuis niet hebt.
   Ik zit met smart te wachten op het tiende deel.
   Fijne vakantie!

   Reageren
   1. Cindy

    Dank! Werd inderdaad een kleine wandeling, net geen 5 km. Maar prachtig!
    En bad/zonnebank gehad, zit nu lekker rozig in badjas :-)

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Heerlijk! Vijf kilometer is toch prima? Met dit weer kan je beter vaak gebruik maken van de luxe in het huisje.

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>