Blij Ei 193

inCollage_20210301_115059070

Er is niets bijzonders gebeurd, maar het is hier nooit saai. Ronald werkt zes dagen en is dan inclusief uitslaapdag vier dagen vrij en Mika gaat steeds vaker naar de winkel om alles klaar te maken voor private shopping. Het feit dat bijna al mijn dagen hetzelfde zijn is voor mij geen enkel probleem. Na jarenlang rennen en draven vind ik het wel best. Als ik straks weer naar de kringloopwinkel kan, zal ik dat zeker niet laten, maar voorlopig wacht ik rustig af.

inCollage_20210301_145923671

 

Als ik twee boeken per week lees, zal ik mijn GoodReadsdoel wel halen. De boeken van deze week heb ik gedownload op z-lib.org en ik lees alles op mijn smartphone. Ze hebben daar ook Nederlandse boeken en titels die in het Nederlands vertaald zijn. Maar voorlopig lees ik Engelstalig werk, voornamelijk spannende boeken. Het allerliefst series, want ik vind het leuk als je meer te weten komt over het leven van de belangrijkste terugkerende personages.

We hebben ook weer heerlijk genetflixt . Behalve als er veel voetbalwedstrijden te zien waren. Dat zijn de momenten waarop ik mijn inloopkast ga fatsoeneren. Toen ik anderhalf jaar geleden mijn enkel brak is daar de klad ingekomen. Op een gegeven moment lagen overal kledingstukken. Voor de zomer begint wil ik alles netjes uitgezocht hebben. Het is een monsterklus, maar ik doe het met plezier.

De meteorologische lente is begonnen en ik hoop dat de temperaturen gaan stijgen. Dan zijn wandelingen meteen een stuk leuker. Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 193

 1. chucky1012

  Fijn hoor om alles nu goed op te ruimen….
  Het wordt maar een paar dagen mooi weer.
  Daarna zakt de temperatuur flink
  Ik kijk heel erg uit naar het mooi inrichten van mijn balkon….
  Als de ijsheiligen voorbij zijn dan snel eenjarige
  Tuin planten kopen voor in de bloembakken en en potten….
  Ben nu kleding aan het opruimen….

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik heb al zoveel kleding gevonden waarvan ik het bestaan al vergeten was!
   Ja, ik zag dat het straks weer wat frisser wordt. En in de zomer ga ik weer zeuren als het zo warm wordt :)
   Ik heb echt zin om de achtertuin te doen.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>