Blij Ei 196

sdr

De reden waarom ik wederom weinig heb meegemaakt kan je op de foto hieronder zien. Dat ik ook afgelopen week weinig van de wereld gezien heb is geen enkel probleem. Kijk maar eens wat er op de bank zit. Ronald werkt keihard en als hij thuis is gaat hij het liefst lekker met de hondenkinderen op de bank hangen.

We hebben op wat warmer weer gewacht, maar helaas is dat niet gekomen. Jammer, want ik wil wel iets anders dragen dan een gewatteerde winterjas en een thermo maillot. Op dit moment kan ik me niet voorstellen dat ik misschien weer ga zeuren over de hitte die we wellicht deze zomer kunnen verwachten.

inCollage_20210322_143959080

 

Vijf boeken in zeven dagen- het is een beetje overdreven. Want op een gegeven moment weet ik dus echt niet meer wat ik in welk boek heb gelezen. Zo moet ik toegeven dat ik van The Day My Husband Left niet veel meer weet. Wel dat het me erg tegenviel omdat ik een spannend boek verwachtte. En dat ik er slechts twee GoodReads sterren voor over had.

Inmiddels lig ik al zes boeken voor op schema, dus ik zou best een week iets anders kunnen doen. Maar ik heb nog zoveel boeken die ik graag wil lezen dat ik denk dat ik maar even flink doorga. Dat ik deze week nog lekker in de tuin kan zitten met een flink zonnetje op mijn hoofd lijkt er niet in te zitten. Fijne week!

2 gedachten over “Blij Ei 196

  1. Linda

    Ziet er ontspannen uit, op de bank…zoveel gelezen, hoe kan je het…maar beter voor op schema, want je hebt ook wel eens anders gezeten.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>