Blij Ei 197

sdr

Het zal hopelijk niet lang meer duren voor Apollo, Fluffy en Popje lekker de hele dag in de tuin gaan liggen. Toen de temperaturen nog rond de 8 graden schommelden gingen ze alleen naar buiten als de zon scheen. Voor mij was het nog veel te koud. Wel heb ik mijn winterjas aan de kapstok laten hangen om met een lange leren jas plus sjaal naar buiten te gaan. Voor een tussenjas -het woord dat ik deze week heb geleerd- is het wat mij betreft nog wat te frs.

dav

Minstens drie keer per dag kijk ik hoe de magnolia’s erbij staan. Helaas, op de sterfdag van mijn vader bloeiden ze nog niet en inmiddels doet alleen de stermagnolia het. Als het nog een paar dagen warm is en de zon flink schijnt zal de andere boom ook wel gaan bloeien. Wat inhoudt dat we misschien net na het komende weekend al mogen vegen. Want de bloesems vallen heel snel op de tuintegels.

IMG_20210329_111644

 

Ook de afgelopen week heb ik weer veel gelezen. Inmiddels loop ik al negen boeken voor op schema. Maar ik ga stug doorlezen, want ik heb de smaak goed te pakken. Overigens waren niet alle boeken even goed. Het is mijn gewoonte alles uit te leen. Ook al betekent het dat ik me door bijvoorbeeld 800 pagina’s moet doorworstelen en vervolgens in een leesdip raak.

Hopelijk wordt het deze week echt goed weer zodat het tenminste nog ergens op slaat als ik iedereen een hele fijne week toewens.

8 gedachten over “Blij Ei 197

 1. chucky1012

  Zo fijn dat het beter weer zal worden….
  Kunnen jullie met de honden genieten in de tuin.
  Jij bent erg goed bezig met het lezen van boeken…..
  Ga zo door…..

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Morgen gaat het gebeuren :) Ik ga de kussens op de tuinbank leggen en genieten van de honden en een fijn boek.
   Ik hoop dat jij ook een fijne en zonnige dag hebt!
   xoxo

   Reageren
 2. Cindy

  Eerst zien, dan geloven. Vond het vandaag behoorlijk koud. Vanmorgen bewolkt zelfs. En een ontzettend harde koude wind.
  Mijn lunchwandeling op werk vond dan ook plaats met nog steeds winterjas (mijn dunne, dat wel) en sjaal om.

  Reageren
   1. Cindy

    Jaaaaa! Begint nu ergens op te lijken haha. Tussen de middag lekker met mijn vest aan gewandeld, en terug op de fiets van werk hoefde ik ook mijn dikke jas niet aan. Vanmorgen nog wel.
    Heerlijk!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>