Blij Ei 198

inCollage_20210405_110227137

Iedere week ben ik weer blij dat ik kan melden dat de hondenkinderen een fijne week hebben gehad. Dat ik er ooit drie tegelijk zou hebben had ik nooit gedacht. Meer honden komen er alleen als we de geldpest krijgen en een stuk groter kunnen wonen. Maar voorlopig is het niet zover en ik vind dat Apollo flink moet genieten van het fijne leven dat hij nu heeft. Hij kan de aandacht goed delen met zijn zusjes, maar daar moet het bij blijven.

Omdat ik deze drie lieverds heb vind ik het helemaal niet zo erg dat ik nergens heen kan. Nou ben ik nooit iemand geweest die bang is om iets leuks te missen, maar het is wel bijzonder dat ik nu niet meer de enige ben die veel thuis zit. In iedere geval is er een kringloopwinkel op loopafstand die gewoon open is, dus dat zou een fijn uitje kunnen zijn. Maar ik mag niet veel kopen, want er werd hier al lacherig gedaan toen ik zaterdag mijn buit liet zien.

sdr

Wekenlang heb ik uitgekeken naar de bloei van de magnolia’s. Woensdag was het eindelijk zover- we konden eindelijk genieten van al die roze bloesems. De witte stermagnolia was al eerder aan het bloeien geslagen, dit jaar vele malen uitbundiger dan de afgelopen keren. De roze trouwens ook en ik hoop dat we nog een tweede en zelfs derde ronde te zien krijgen.

Zoals verwacht vielen de eerste bladeren al in het weekend. Het is ook altijd hetzelfde. Je kunt wel de hele dag aan het vegen slaan. Het is niet de bedoeling dat je de blaadjes vertrapt, want dan wordt het glad en ook een beetje viezig.  Misschien was het een verlate 1-aprilgrap, maar ik las ergens dat de bloesemblaadjes eetbaar zijn. Dat ga ik niet uitproberen hoor. Want de smaak zou lijken op gember en daar hou ik niet van.

inCollage_20210405_110522935

 

Weer veel gelezen. Eerlijk gezegd zijn de boeken van Janice Frost me tot nu toe maar drie GoodReads sterren waard. Maar ik ga niet stoppen met de reeks met Ava Merry en Jim Neal als hoofdpersonen, want ik ben toch wel benieuwd hoe hun privélevens verlopen. Maar ik verwacht meer van de serie met Steph Warwick en Jane Bell. Murder Among Friends is deel 1 en ik hoop dat er nog veel zullen volgen.

Vanochtend regende het en nu staat de zon weer te stralen. En dat terwijl er drie dagen natte sneeuw werd opgegeven. Laten we hopen dat dat niet gebeurt. Fijne week!

2 gedachten over “Blij Ei 198

 1. chucky1012

  Fijn dat die eindelijk gebloeid had…
  Hier was er al natte sneeuw gevallen.
  Dat is toch erg fijn dat er vlakbij een kringloopwinkel is en dat jij daar kon shoppen zonder een afspraak in te plannen….

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hier heeft het vanochtend alleen licht geregend. Nu schijnt de zon volop.
   Het is heerlijk als je zonder afspraak even kunt snuffelen in een kringloopwinkel. Maar ik ga ook weer eens naar RataPlan. Dan maar reserveren.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>