Blij Ei 212

inCollage_20210719_145453888

Met de hondenkinderen gaat alles goed. We hebben geen grote tuin, maar ze maken gebruik van iedere vierkante centimeter. Vooral de meisjes rennen graag rond, vaak ook zonder dat er een bal aan te pas komt. Apollo speelt bijna niet- hij vindt het heerlijk om lekker te luieren.

sdr

 

Precies een week geleden ging ik gezellig lunchen met vriendinnen. Eindelijk weer bij kunnen kletsen. We moeten dat vaker doen, maar het is soms zo moeilijk om een datum te prikken. De volgende keer komen ze hier, dus ik hoef niemand in te schakelen om voor Apollo, Fluffy en Popje te zorgen.

IMG_20210719_145727

 

Met smart zit ik te wachten op het moment dat het zesde boek met Eddie Flynn te downloaden is. Het heeft even geduurd voordat ik gewend raakte aan de boeken van Steve Cavanaugh, maar nu ben ik helemaal om. Op dit moment lees ik een novelle die hij met iemand anders schreef en dat boek leest ook als een trein. Aanrader, die Cavanaugh.

Mijn week was prima en ik hoop dat de ellende in het zuiden van het land ook gauw over is. Via WhatsApp heb ik heel wat schokkende beelden gezien. Wij hebben de tuin afgelopen week moeten bewateren en op een paar uur rijafstand was er een zondvloed. Hopelijk komt het goed. Fijne week!

9 gedachten over “Blij Ei 212

 1. Linda

  Het is toch triest, hè, wat een treurig gezicht en dan ook nog zoveel mensen overleden…verwacht je nu toch niet meer, in deze tijd, dat ze zo veel kennis hebben, over het water gebeuren…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dan zie je de watermanager/koning met kaplaarzen door het water lopen…. Ik hoop dat ze nu betere manieren gaan bedenken om dit soort rampen te voorkomen.

   Reageren
 2. Cindy

  Bizarre verschillen he, qua weer. Hier ook geen druppel gevallen, en dan de drama’s elders, zo erg…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is echt niet Tre geloven. Wij staan de tuin te bewateren met hemelwater uit de regenton en mijn tante moest geëvacueerd worden. Gelukkig door haar eigen kinderen.

   Reageren
 3. Myrna

  Het is puin ruimen hier. Een goede vriend appte me vandaag hij zei er is geen beginnen aan. Ik heb het zo met hem te doen. Hij kan al een week niet in zijn eigen huis.

  Reageren
  1. Linda

   Vind het erg voor Julie daar..als ik die beelden zie, voel je gewoon de machteloosheid en verdriet…ze zeggen, het zijn maar spullen, maar het is wel je eigen bezit, waar hoop emotie bij komen kijken…veel sterkte daar!

   Reageren
   1. Myrna

    Wat lief Linda. Ik mag van geluk spreken , ik krijg al de zenuwen als ik op de weer app zie dat het alweer dagen achter elkaar gaat regenen vanaf zaterdag !

    Reageren
  2. Pippi Bericht auteur

   Wat vreselijk. En dan te bedenken dat we hier de tuin moeten begieten. Ik wens je vriend veel sterkte en succes.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>