Blij Ei 213

inCollage_20210726_100300921

Fluffy staat heel schattig op de foto, Popje vindt dat ik haar met rust moet laten en Apollo is moe omdat hij weer last van zijn buik heeft. Dat hoort bij zijn ziekte, dus ik let goed op dat hij kleine hoeveelheden eet en genoeg drinkt. En ik heb weer wat schoonmaakspullen aangeschaft. Hopelijk is het binnenkort gedaan met het nare weer. Onweer en regen- het duurt niet lang, maar met ene beetje pech loop je net buiten als het losbarst.

nor

Toen Mika ziek was kwam Valleney cupcakes brengen. Ze waren nog warm en nu wil ik ook weer eens gaan bakken. Voor de zekerheid eerst maar eens een pak kopen, want ik durf zelf niet te gokken. Dan neem ik ook  de variant met stukjes chocolade. Heerlijk- vooral als de cupcakes nog warm zijn.

Inmiddels is Mika opgeknapt. Hij heeft al gewerkt en hij heeft zelfs al een voetbalwedstrijd gespeeld. Daarna was hij wel heel erg moe en is hij na het avondeten in slaap gevallen. In ieder geval zijn we blij dat zijn klachten niet al te erg waren en dat we zelf tot op heden nergens last van hebben.

inCollage_20210726_100345237

 

De novelles over de geheime knokploeg Group 15 vond ik niet al te best, maar ik lees de serie over Beatrix Rose, ooit Number One van genoemde krachtpatsers, met heel veel plezier. De drie novelles lezen was als het kijken naar een 45-minutenepisode met B-acteurs. Nu ben ik bezig met een wat dikker deel. Dat leest heerlijk weg. Spannend en vol details die ervoor zorgen dat ik ook best een keer naar Marokko zou willen.

Wij gaan ook dit jaar niet op vakantie, maar genieten van de tuin. Als het niet regent en onweert. Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 213

 1. Myrna

  Wat zijn ze toch lief om te zien hè. Heeft Apollo meer last als het weer slecht is ? Regen of kou ?? Zielig hoor voor deze lieve jongen. Maar er wordt nu tenminste goed voor hem gezorgd.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nee, hij heeft er ook weleens last van als het drukkend heet is. Dus ruim ik af en toe poep op en ga ik wat vaker met hem naar buiten.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>