Blij Ei 219

inCollage_20210906_134018140

Gelukkig kan ik iedere keer melden dat het goed gaat met Apollo, Fluffy en Popje. Ze hebben een fijne week gehad , want het was mooi weer. Misschien hebben wij wel domweg geluk gehad, maar ik kan iedereen aanraden een hond uit een goede opvang te halen. Bang dat ze niet meer te vormen zijn omdat ze op straat zijn geboren? Nou, ik ken ouders die van hun biologische kinderen geen groot succes hebben gemaakt hoor.

sdr

Een oude pan vol ereprijs. Nu hopen we dat dit geen eenjarige variant is, want ik hou van deze plant. Het is maar goed dat ik zo’n attente schoonzus heb, want zelf was ik niet op het idee gekomen om ze aan te schaffen. Ronald geeft alles regelmatig water en als het onverhoopt weer veel gaat regenen hoop ik dat de magnolia als paraplu werkt.

IMG_20210906_173726

Zo, nu wil ik geen boek van Mark Dawson meer lezen. Tenzij ik alsnog besluit het criminele circuit in te gaan en me flink wil bewapenen. Ach, ik sluit niet uit dat ik een eventueel vervolg wel ga lezen omdat ik me afvraag hoe het nou echt afloopt. Maar dan ga ik wel snellezen- dat kan met dit soort boeken. De vechtscènes en het gezeur over wapens las ik trouwens ook niet woord voor woord.

Geniet van het weer dat ze voorspellen en maak er een fijne week van!

 

4 gedachten over “Blij Ei 219

 1. Linda

  Mooi staat ie erbij, de week ereprijs..nog even genieten van de tuin, komende week, want is niet veel van gekomen, hè, Maar alles beter dan een hittegolf :)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Inderdaad, dan heb ik liever lagere temperaturen. Ben benieuwd wat er uitkomt van die weersverwachtingen.

   Reageren
 2. Myrna

  Ik ben elke keer weer blij als ik lees dat het goed gaat met de hondjes.
  Die plant in die pan doet het goed hè ! En erg apart zo in die pan.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ze zijn zo schattig met elkaar. Liggen vaak tegen elkaar aan en spelen soms ook samen.
   Die pan stond al in de tuin toen we het huis kochten :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>