Blij Ei 220

mde

Ht komt niet vaak voor, dus het was heel erg leuk om met de hele familie naar een film te kijken. We kunnen best met z’n zessen op de bank als de hondenkinderen niet helemaal languit gaan liggen. Tussen Ronald en Mika zit nog wat ruimte en ik zal later deze week laten zien dat dat plekje snel ingepikt werd. Vooral Apollo vindt het heerlijk om bij zijn grote broer te liggen.

Misschien gaan we wel vaker samen naar de buis kijken, want ik hoorde vanochtend dat Mika weer single is. Dat is erg jammer, maar ik weet dat hij er goed over nagedacht heeft. Als hij nu gelukkiger is, zijn wij tevreden. Maar het is wel wennen dat ze niet meer komt, want ze was hier toch een paar keer per week.

Voor de rest gaat het hier goed. Ronald zit sinds kort in een andere ploeg en daar bevalt het hem zeer. Eerst werkte hij met iemand die er de kantjes vanaf loopt en bijvoorbeeld midden in de nacht vrij neemt zodat hij geen twaalfuursdienst hoeft te draaien. Dat voelt hij aankomen en dan mag Ronald het doen. Net ls het opleiden van medewerkers. Heerlijk dat Ronald nu samenwerkt met iemand die wel doet wat hij moet doen.

Zelf had ik een paar dagen waarop ik rond het middaguur instortte en twee uurtjes ging slapen. Hele vervelend, maar gelukkig was Ronald toen thuis zodat ik op bed kon gaan liggen zonder dat Apollo me hoefde te missen. Fluffy en Popje gaan dan gewoon naast me liggen. Gelukkig is het nu over, maar zodra ik weg dreig te sukkelen sluit ik mijn ogen- desnoods op de bank bij de eettafel.

IMG_20210913_094011

 

Eindlijk heb ik weer een goed boek gelezen. De meest recente van Jo Nesbø. Helaas geen nieuw deel over Harry Hole, maar een stand alone met nogal bijzondere hoofdpersonen. Een boek waar ik geloof dat niet iedereen ervan zal genieten, maar ik was geïntrigeerd door de twee broers die op het Noorse platteland wonen.

Op dit moment geniet ik van een boek van Karin Slaughter en ik heb nog veel meer veelbelovende boeken klaarstaan om gelezen te worden. Maar we gaan de komende week ook weer Netflixen, want het is hoog tijd dat we naar La Casa de Papel en Lupin gaan kijken. Misschien kunnen we af en toe ook in de tuin zitten als het weer het toelaat. Fijne week!

6 gedachten over “Blij Ei 220

 1. chucky1012

  Och jeetje helaas is het niet anderws.
  Nu zullen jullie hoop ik weer kunnen genieten van leuke dingen samen met jullie zoon……
  Zo dat kan makkelijk bij jullie met iedereen inclusief de honden samen op de bankstel.
  Nou laatst viel ik zo maar spontaan in slaap in de middag pffff dit overkomt mij nauwelijks.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Tja, jammer maar helaas zullen we maar zeggen. Ht is niet anders. Inderdaad hopen we dat we nu wat samen kunnen doen. Zoals samen op de bank hangen, want we weten nu dat het kan.
   Misschien was je wel moe van de warmte!
   xoxo

   Reageren
 2. Linda

  Nee echt waar.. wat jammer, maar hij weet het het beste. Wel weer wennen, want je gaat je toch hechten aan iemand die je graag mag…wat fijn dat Ronald nu iemand heeft die weet hoe je wel hoort te werken…geeft veel meer rust..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ben wel een beetje verdrietig, maar ik heb naar hem geluisterd en ik begrijp het heel goed.
   Ronald is erg blij dat hij van die ene collega af is. Sneaky bastard.

   Reageren
 3. Myrna

  Ik hoop dat jullie veel gezellige avonden samen gaan krijgen.
  Lekker met zijn 3 tjes spannende series of films kijken en de honden kindjes erbij natuurlijk.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>