Blij Ei 221

IMG_20210920_114426

Laatst vond Apollo het te lang duren- ik moest eerst plassen en daarna mijn jas nog aantrekken. Dus ging hij maar op de deurmat liggen. Gelukkig hebben we dat ding, want het kost hem wat moeite om op te staan als hij op de gladde plavuizen ligt. Hij wil nog altijd erg graag naar buiten en ik hoef mijn sleutels maar te pakken of hij loopt achter me aan.

Nog altijd vind ik het jammer dat hij niet kan traplopen. We hebben het hem niet geprobeerd aan te leren, wat het lijkt ons een beetje gevaarlijk. Fluffy en Popje draaien hun hand er niet voor om en daarom kunnen ze bij ons op bed slapen. Als Ronald kan uitslapen zet hij de slaapkamerdeur vaak open en dan kruipen we naast hem. Heel soms kom ik er ook bij als Apollo op de tuinbank ligt.

IMG_20210920_114616

De afgelopen week was het heerlijk weer. ‘s Ochtends nog vrij fris, maar als de zon doorkwam kon Ronald fijn in de tuin liggen. Zodra de zon was verdwenen zakte de temperatuur weer behoorlijk. Dat was geweldig, want dan was het lekker koel in de slaapkamer zodat we ‘s nachts niet wakker werden van de warmte.

Op de foto zie je dat Apollo graag buiten ligt. Popje is trouwens ook vaak in de tuin, maar Fluffy vindt er helemaal niets aan. Die lag op het moment dat ik de foto maakte dan ook lekker in de woonkamer. Zij komt alleen als Ronald het balletje heeft gepakt zodat de meisjes kunnen spelen.

Het filmpje werd gemaakt door Ronald. Er kwam weer iets met een sirene voorbij en dan gaat Apollo altijd loeien. Zijn zusjes hebben deze gewoonte overgenomen en je hoort die twee dan ook vrolijk meegillen. Ook toen Apollo allang klaar was en alweer op de buitenbank lag. Dat deelde ik dan ook mee, maar het duurde even voordat Fluffy en Popje het doorhadden.

IMG_20210920_114845

Eindelijk weer eens een boek van Karin Slaughter gelezen. Even dacht ik dat het een rechtbankthriller ging worden, maar gelukkig stond het beroep van de hoofdpersoon niet eens centraal. Wie graag iets leest over een heel enge misdadiger moet False Witness maar eens lezen.

Nu ga ik weer verder in een boek van een schrijfster die de overstap van chicklit naar spannende boeken heeft gemaakt. Als ik ergens naar uitkijk zijn het wel de boeken van Lisa Jewell. Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 221

  1. Pippi Bericht auteur

   Ronald maakte het filmpje toen ze samen op de buitenbank lagen.
   Vanochtend was het koud, maar nu draag ik alweer een flodderig jurkje.
   Ik hou wel Vande herfst.Ik doe dan een vestje over een jurk en ik heb vorig jaar een heleboel maillots gekocht. Ik ben er klaar voor.
   Wij slapen met z’n vieren en dan wordt het al gauw te warm.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>