Blij Ei 222

oznorMB

Sinds Mika geen verkering meer heeft zien we hem wat vaker. Hij kijkt met zijn vader naar voetbalwedstrijden en ik hou ze dan stiekem in de gaten. Ze praten namelijk zo gezellig samen over het spelletje. En gelukkig maakt Mika zich niet overal druk om. Hij is natuurlijk wel kritisch, maar hij ziet nergens complotten die het op hun club hebben voorzien.

Als Ronald aan het werk is, zit ik tegenwoordig met mijn kind voor de buis. Dan stelt hij voor om naar bijvoorbeeld een intrigerende Koreaanse serie te kijken. Het leuke van samen op de bank zitten is dat de hondenkinderen erbij komen zitten. Vooral Apollo is graag bij Mika. Maar Fluffy en Popje kruipen ook graag tegen hun grote broer aan.

IMG_20210927_161417

 

Het gaat steeds beter met het lezen van boeken. Een tijdlang heb ik veel tijd verspild met het lezen van series waar ik eigenlijk niet zoveel aan vond. Nu kies ik iedere keer iets uit waar ik echt veel zin in heb. Als het onverhoopt tegenvalt, neem ik gewoon iets anders. Dat helpt, want dit jaar heb ik nog geen leesdip gehad.

Een auteur die ik kan aanbevelen is Lisa Jewell. Helaas duurt het nog bijna een jaar voordat haar  nieuwe boek uitkomt. Dat schijnt een vervolg te zijn op het in 2019 verschenen The Family Upstairs. Dat boek vond ik erg goed, dus ik ben benieuwd wat men aan het verhaal gaat toevoegen.

Deze week wil ik minstens één boek lezen, maar ik wil ook nog lekker Netflixen. Fijne week!

 

6 gedachten over “Blij Ei 222

  1. Pippi Bericht auteur

   Het leven gaat ook sneller als ik me niet door een boek heen hoef te worstelen.
   Herlijk dat ik hem wat vaker zie. Hij is zulk fijn gezelschap.

   Reageren
 1. Cindy

  Oei, dat heb ik even gemist, dat Mika weer single is.
  Voor jou wel gezelliger, maar toch.
  Lieve foto zo, met zijn allen op de bank.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hij heeft me uitgelegd waarom hij het uitgemaakt heeft en ik begrijp het helemaal. Jammer, maar als hij het niet volhoudt….
   Het is zeker gezellig dat huh war meer beneden zit. Dat vinden zijn broertje en zusjes ook.

   Reageren
 2. Myrna

  Fijn dat je zo van Mika’s gezelschap kan genieten hè.
  Wat fijn als je zo goed met je kind overweg kan.
  Gelukkig heb ik dat ook met mijn beide lieve kids.
  Ze zijn volwassen en hebben hun eigen leven maar we maken graag tijd vrij voor elkaar.
  Lindsey en Ik sporten samen, zo leuk.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Je hebt het goed gedaan. Jouw kinderen zijn graag bij je en jullie doen samen leuke dingen. Dat zouden ze niet doen als je er een potje van had gemaakt. Je bent een voorbeeld voor velen!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>