Blij Ei 224

sdr

Het onbestendige weer van de afgelopen week heeft ervoor gezorgd dat we vrij veel binnenshuis hebben gezeten. Desondanks beweerde DPD dat er niemand thuis was toen ze dertig kilo hondenvoer moesten bezorgen. Uiteindelijk heeft Zooplus zich van de beste kant laten zien, in tegenstelling tot DPD. Zojuist kreeg ik een mailtje met daarin de aankondiging dat het pakket morgen of overmorgen aankomt.

Ze sturen het gewoon opnieuw naar ons toe. Gelukkig hebben we de kauwstaafjes en mergkoekjes wel ontvangen, want die kwamen met DHL. Morgen of overmorgen wordt het spannend, want wederom is DPD de vervoerder. Zou de chauffeur echt een standje hebben gekregen? Voor de zekerheid plak ik maar een bericht tegen de voordeur aan. Misschien een foto naar de vervoerder twitteren? Want mijn hondenkinderen hebben wel hun brokken nodig. We hebben helaas wel een zak voedsel in een dierenwinkel hier in de buurt moeten halen. Dat was een stuk duurder en ik weet niet eens of we de juiste zak hebben gehaald. Maar ze eten er goed van en ze genieten van het lekkers dat we gelukkig wel ontvangen hebben.

Er wordt steeds vaker gespeeld en daardoor liggen ze ‘s avonds uitgeteld op de bank. Dat is fijn, want dan kunnen wij lekker Netflixen. We hebben net het derde seizoen van de Deense serie Those Who Kill gezien dat waren acht spannende afleveringen. Nee, niet omdat we niet wisten wie de dader was- dat werd in de eerste minuten al duidelijk. Maar dan wil je weten waarom. Nou, daar word je niet blij van, want je beseft dat zulke daders ook in je eigen buurt kunnen leven.

inCollage_20211011_105842845

Deze week is het weer Kinderboekenweek en ik heb een paar net aangeschafte boeken kunnen lezen. Voordat ik aan de kinderboeken begon was ik al bezig in het meest recent verschenen deel van de Kim Stone serie van Angela Marsons. Nummer 14 alweer en ik heb gelezen dat er nog twee zullen volgen. Deze serie is een aanrader.

Net als de vier andere boeken die op de foto staan. Binnen twee dagen had ik ze uitgelezen. Het volgende boek zal nummer 100 zijn en ik kan natuurlijk stug doorlezen. Of ik ga op Netflix series kijken waar Ronald niks aan vindt. De winter nadert en dan ga ik nog vaker op de bank onder een dekentje zitten. Met een boek of de televisie aan. Naast Apollo, Fluffy en Popje natuurlijk. Fijne week!

2 gedachten over “Blij Ei 224

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>