Blij Ei 225

sdr

De katten zaten nooit bij mij op schoot. Misschien omdat ik niet zo g goed stil kon zitten? Bij Ronald zaten ze namelijk wel graag. Inmiddels ben ik er achter gekomen dat honden beter bij mij passen, maar ik hield echt van de katten. Zij vonden mij helaas niet zo leuk. Ondanks het feit dat ik twee keer per dag vis voor ze kookte en sjouwde met blikken voer.

De hondenkinderen zijn een stuk aanhankelijker. Apollo denkt af en toe dat hij een schoothondje is. Als hij half bovenop me kruipt kan ik niet meer opstaan. Als ik het met veel pijn en moeite dan toch doe kijkt hij altijd een beetje teleurgesteld. Zeker de afgelopen dagen. Zou het komen omdat het een beetje koud is en het dan fijner is om bij je moeder te liggen

Omdat ik het vrij koud had heb ik veel tijd op de bank doorgebracht. Lekker een spelletje spelen op mijn telefoon, naar een serie kijken en een boek lezen met een dansmarathon op de televisie. Over dat laatste heb ik wel een mening, maar die ga ik hier niet ventileren. In ieder geval hebben Ronald en ik er met verbazing naar gekeken en deden we af en toe een leuke dansmove. Pfff, wij kunnen niet eens 50 uur wakker blijven, laat staan dat we erbij kunnen staan hopsen.

inCollage_20211018_112946385

 

Het gaat goed met mijn GoodReads leesdoel- ik heb al 101 boeken gelezen. Maar ik ga niet als een gek zitten lezen om er veel meer op de lijst te kunnen zitten hoor. Een boek per week vind ik mooi genoeg. Als ik het uit heb ga ik toch maar eens aan The Blacklist beginnen. Maar voorlopig heb ik toch maar twee boeken verslonden.

Wie erg van rechtbankthrillers houdt zou iets van Steve Cavanagh moeten lezen. Ook in The Devil’s Advocate leek het onmogelijk dat de aangeklaagde vrij zou komen, want er was een shitload aan bewijs, gefabriceerd of niet. Het is heerlijk om te lezen dat Eddie Flynn en zijn team er toch voor kunnen zorgen dat de waarheid boven tafel komt.

De boeken van Alice Feeney zijn nieuw voor mij. Rock Paper Scissors zit slim in elkaar. Zoals in ieder spannend boek zijn bepaalde ontwikkelingen een beetje vergezocht, maar ik ben toch flink op het verkeerde been gezet. Dat bevalt me wel, want ik denk altijd dat ik goed kan lezen en dan heb ik toch een en ander over het hoofd gezien.

Nog één nachtdienst en dan heeft Ronald twee weken vrij. Dat zullen de honden heel fijn vinden, want dan zijn er altijd twee mensen in de buurt van wie ze steeds aandacht krijgen. Fijne week!

2 gedachten over “Blij Ei 225

 1. Linda

  Katten zijn hele aparte dieren ;) zij bepalen wel…die van mij komt ook wanneer t hem uitkomt en dan moet ik niet bewegen, terwijl hij vroegen in m’n nek ging liggen…maar heerlijk zo’n knufffelhond, hoor en lekker warm :)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik hield heus wel van mijn katten, maar ik geniet nu heel erg van de honden. Die passen toch meer bij me, geloof ik.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>