Blij Ei 229

oznorMB

De afgelopen week zijn we meerdere keren met drie honden gaan wandelen. Natuurlijk heb ik daar geen foto’s van- dat zal ik de volgende keer niet vergeten. Ze hebben het heel fijn gehad en ze waren ook best een beetje vermoeid.  Nou, dat betekent dat we heerlijk op de bank konden liggen. Het gaat nog steeds erg goed met de hondenkinderen. We zijn er wel achter dat als Apollo helemaal natgeregend en daarna blijkbaar niet goed genoeg drooggewreven is we een klein plasprobleem hebben. Dan vind ik ‘s ochtend een flinke plas in de woonkamer. Nou, dat overleven we wel en we hebben gelukkig heel veel keukenrollen, wegwerphandschoenen en ontsmettingsspray in huis.

dav

Tegenwoordig drinken we heel veel thee. Meestal met iets lekkers erbij, Zoals deze worteltaart petit-fourtjes.  Mijn favoriete theeglas is nog altijd het glas dat Valleney voor mij graveerde en Ronald heeft sinds zaterdagmiddag een hele speciale mok. Zwager Ton is een zeer succesvol kunstenaar en hij schonk de jarige een customized drinkbeker.

inCollage_20211115_164648371

 

Eindelijk de laatste twee delen van de trilogie van Holly Jackson uitgelezen. Ook wie normaliter geen YA fa is kan ik deze serie van harte aanbevelen. Jeetje, wat was het spannend. Vergeet vooral niet deel 0.5, de prequel Kill Joy, eerst te lezen. Vooralsnog heeft de schrijfster geen nieuw werk aangekondigd, helaas.

Fijne week!

6 gedachten over “Blij Ei 229

 1. Linda

  Aach die Apollo, misschien toch een regencape voor hem aanschaffen..kom op Tiktok geregeld grappige tegen, bij de stoerste honden :)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Zelf denk ik dat hij meer last heeft van het regenwater dat via de tegels op zijn buik spat. Maar ik zal eens kijken.

   Reageren
 2. Saskia

  Wat leuk dat de mok direct in gebruik is genomen! Dat Ronald er maar veel lekkers uit mag drinken! Liefs ❤️❤️

  Reageren
 3. Myrna

  Ohhhh wat lekker die wortel cakejes. Ik drink overdag ook thee. Zoethout thee of gember. Koffie s’ ochtends, dat is mijn moment.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>