Blij Ei 230

mde

Iedere week met mijn drie hondenkinderen is een goede week. Laatst betrapte Mika me toen ik op verhuisdieren.nl zat te kijken. Hij vroeg meteen of er nog een hond bij ging komen. Natuurlijk niet- drie is toch zeker wel genoeg? Maar ja, je weet toch maar nooit. Een paar maanden geleden zag ik een oude reu die helaas niet samen geplaatst kon worden met zijn beste vriendin, want zij was onverwacht heel ziek geworden. Dan bloedt mijn hart hoor. Maar we doen het Apollo niet aan. Hij mag de rest van zijn leven hier wonen zonder dat het al te druk wordt.

Apollo vindt het heerlijk als er bezoek komt en hij weet nooit hoe snel hij dan knuffels moet gaan halen. Vanochtend kwamen we zijn vrienden weer tegen, een man en vrouw die hier in de buurt wonen. Dan wordt hij meteen aangehaald en je ziet dat hij ervan geniet. Dat moet Fluffy niet overkomen- zij krijgt gelijk een verhoogde bloeddruk. Popje houdt wel van mensen, maar ze zoekt zelf wel uit wie haar mag aaien.

Op de foto hierboven zie je hoe vermoeiend een gezinswandeling is. Zal het door de frisse buitenlucht komen dat ze ervan in slaap vallen? ‘s Avonds liggen de kinderen er trouwens ook zo blij. Dat komt goed uit, want dan kunnen hun vader en ik lekker Netflixen. Vorige week hebben we het tweede seizoen van Follow the Money gezien en vandaag beginnen we aan het derde seizoen van die fijne Deense serie. Echt gezellig, zo op de bank met thee, koekjes en snurkende honden.

IMG_20211122_114740

 

Na 28 delen -ongeveer eentje per jaar- leeft Rex de hamster nog steeds en ook Grandma Mazur lijkt geen dag ouder te worden. Stephanie Plum is nog steeds niet bijzonder goed in het opsporen van criminelen, maar gelukkig zijn de bounty hunter perikelen tegenwoordig wat minder slapstickachtig. In dit deel deelt Stephanie haar flat tijdelijk met Diesel van wie wordt gezegd dat hij er erg lekker uitziet.

Maar ik val niet op surfdudes en dat tikje buitenaardse dat om die blonde vent heen hangt vind ik niet zo interessant. Tegenwoordig heeft Plum vaste verkering met Morelli, maar ik hoop nog steeds dat ze het af en toe leuk heeft met Ranger. Het verhaal was ook deze keer eigenlijk niet meer dan drie sterren waard, maar omdat de andere figuren zo leuk zijn kreeg het boek er maar weer vijf. Slaat nergens op, ik weet het.

Het is de afgelopen week behoorlijk koud geweest en ik draag mijn winterjas al. Maar als ik ga wandelen heb ik daaronder geen trui meer aan. Wat dat zorgt voor klotsende oksels. Dus loop ik met een thermopanty, heerlijk warme Uggs, een belachelijk kort leren rokje en een t-shirt dat geschikt is voor de zomer. Stiekem verlang ik weer na het voorjaar, zelfs de zomer zodat ik weer  met een flodderig zijden jurkje de straat op kan. Fijne eek!

6 gedachten over “Blij Ei 230

 1. Myrna

  Ohhhhh wat schattig , ze liggen als een treintje achter elkaar.
  Genieten hè als je ze zo bij je hebt liggen !!
  Ik heb het liefst een broek aan hoor met deze kou. Panties vind ik vreselijk. Heb je echte Uggs?? Lekker warm hè ??!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ze liggen er alle 4 leuk bij. Maar ja, geen plek meer voor mij :) De Uggs staan op de IG foto van vandaag.Ze lopen heerlijk.

   Reageren
 2. chucky1012

  Groot gelijk dat jullie honden ook zelf kunnen uitkiezen wie hun mag knuffelen of niet……
  Ik val nu deze foto zie eindelijk in slaap……
  Wilde net schaapjes tellen hihihi….

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Als we ‘s avonds zitten te Netflixen s hun gesnurk soms zo hard dat we er zelf bijna van in slaap vallen. Schaapjes tellen? Blonde hondjes tellen helpt dus ook :)
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>