Blij Ei 231

mde

Met de hondenkinderen hoef je op de wandelingen na de deur helemaal niet uit. Je kunt sowieso niet overal lunchen met je honden onder de tafel, dus wij genieten van lekkere broodjes terwijl we aan onze eigen eettafel zitten. Soms zit Popje op de bank naast Mika of mij en Apollo mag graag op de grond naast zijn vader liggen. Als er dan ook nog goed gekookt wordt mis ik het uit eten gaan geen moment.

Naar de bioscoop gingen we toch al niet al te vaak, dus maken we gebruik van ons Netflixabonnement. We hebben nog steeds een voorkeur voor spannende series die in Scandinavië zijn gemaakt. Je zou zeggen dat we inmiddels wel een paar woordjes in al die vreemde talen zouden kunnen kennen, maar dat valt vies tegen. We kennen niet eens scheldwoorden.

IMG_20211129_114501

 

De afgelopen zeven dagen heb ik maar liefst drie boeken gelezen. Die van Carol Wyer en Patricia Gibney zijn delen uit een serie. Waarom heb ik nou niets bijgehouden over alle verwikkelingen? Als was het maar een soort dossier over de hoofdpersoon, want die krijgen nogal wat te verstouwen. Tegen de tijd dat een nieuw deel verschijnt ben je alle voorgaande plots wel vergeten.

Van Melanie Rae Thon heb ik vroeger enkele boeken gelezen. Ze schreef veel over mensen die in een reservaat leven. Daar word je niet erg vrolijk van. Deze verhalenbundel was soms moeilijk te lezen omdat je via de ogen kijkt van mensen met wie het niet bijzonder goed gaat. Het laatste verhaal ging over Joodse immigranten en hoe erg het allemaal ook is- het was een prachtig verhaal. Maar ik weet niet of ik meer van deze auteur ga lezen.

Op dit moment staat de zon heel enthousiast te schijnen. Vanochtend trof ik sneeuw aan op een doek die ik in de tuin op een stoel had laten liggen. Het zal me benieuwen of hier straks wat meer sneeuw gaat vallen. Hopelijk niet, want ik ben niet zool op die glibberige zooi. Maar goed, ik heb genoeg warme kleding, dus ik zal het wel overleven. Fijne week!

2 gedachten over “Blij Ei 231

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik hd er een foto van moeten maken. Er lag dus echt een hoopje op die deken. Dat we er maar geen van zullen hebben deze winter!

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>