Blij Ei 232

sdr

Deze foto maakte ik toen Apollo, Fluffy en Popje uit lagen te buiken op de bank. Rond een uur of acht waren we gaan wandelen en blijkbaar was dat heel vermoeiend. Het is maar goed dat ze zo heerlijk hebben kunnen dutten, want rond een uur of vier kwamen mijn zusjes en hun mannen. Apollo heeft iedereen keurig begroet, maar hij bleef niet rondhangen om geknuffeld te worden. Popje kwam wel gezellig bij Mika zitten, maar Fluffy hield zich wat afzijdig. Ze had naar boven kunnen gaan, maar dat heeft ze dan weer niet gedaan.

mde

Misschien gaan we de volgende keer wel lekker dansen, maar zaterdag hebben we rond de eettafel gezeten. Flink gekletst, herinneringen opgehaald en plannen gemaakt voor een volgende keer. Mika heeft zijn tantes en ooms kunnen vertellen dat hij het assistent-manager traject ingaat op zijn werk en wat het precies inhoudt. We zijn allemaal trots op dat kind. Hij werkt heel hard en hij heeft er ook veel plezier in.

IMG_20211206_122230

Omdat ik zoveel series lees kostte het me eventjes om weer te begrijpen wat er in de voorgaande delen met Kelly Porter gebeurd was. In dit boek kwam van alles betrekkelijk snel samen zonder de gebruikelijke dwaalsporen. Al ik aan een nieuwe serie begin zal ik alles netjes bijhouden in een leesschrift.

inCollage_20211206_122906646Eindelijk mocht ik beginnen met het dagelijks openen van een vakje van de Isana adventskalender van Rossmann. De scrunchie mag iemand anders hebben, want mijn haar is er te kort voor. Aangezien wij geen ligbad hebben kan de halve bruisbal ook naar een ander. Maar verder kan ik alles goed gebruiken.

Vanochtend zijn we bijna bevroren toen we aan het wandelen waren. Maar toen we weer in de auto zaten gaf de thermometer 6 graden aan. Zou het deze week dan echt gaan sneeuwen? Liever niet, maar er zijn zoveel mensen die het leuk vinden dat ik iedereen een welgemeend Fijne week! toewens.

 

4 gedachten over “Blij Ei 232

  1. Pippi Bericht auteur

   Hij wilde het ook graag. Hij doet het zo goed op zijn werk. Trots op dat kind! En op Popje die er gezellig bij komt zitten.

   Reageren
 1. Myrna

  Ja zo lief Popje blijft erbij zitten.
  Wat knap van Mika zeg. Met recht kunnen jullie trots zijn op jullie lieve mooie zoon.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>