Blij Ei 236

mde

We hebben er op Oudejaarsavond geen groot feest van gemaakt. Mika was gezellig thuis en hij had een fles prosecco gekocht om het nieuwe jaar lekker in te bubbelen. Voor Apollo was het zeker geen feest met al die knallen, maar gelukkig vonden de meisjes het allemaal prima. Ze hebben alledrie fijn bij hun vader gelegen en ik heb die nacht op de bank geslapen. Drie uur lang, want ik lag lang wakker van de herrie en aangezien men om zes uur weer begon met knallen was ik vroeg weer op.

IMG_20220103_124301

Met dit fijne ontbijt begon 2022. Liga met sinaasappelsap is lekkerder hoor.

inCollage_20220103_124515118

Ronald steunt de lokale restaurants door zeer regelmatig eten te bestellen. Gisteren werd er wel iets heel smakelijks thuisbezorgd. Bij de carpaccio leek wel veel kaas en rucola te zitten, maar dat viel tijdens het eten reuze mee- het was goed in balans. Sushi is altijd goed en met zeewiersalade erbij is het helemaal verrukkelijk. Als dessert aten we cheesecake met stukjes mango. De rest van de avond hebben we liggen uitbuiken op de bank.

dav

Dit zal waarschijnlijk het eerste boek zijn dat ik in 2022 uitlees. Alleen op de wereld las ik al eerder, maar ik kocht deze uitgave vanwege de fraaie illustraties. Ook de vertaling is nieuw.

De afgelopen week heb ik seizoen 7 van The Blacklist eindelijk gezien en toen kwam ik erachter dat seizoen 8 en enkele afleveringen van nummer 9 op Videoland staan. Gelukkig heeft Ronald daar ook een abonnement op. Nu kan ik nog wekenlang iedere vrijdag een aflevering zien. Echt goed is de serie niet, maar ik blijf kijken omdat ik toch wel wil weten wie Raymond Reddington is.

Inmiddels is de 2022 al enkele dagen oud en ik hoop dat het voor iedereen een goed jaar wordt.

6 gedachten over “Blij Ei 236

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik wens jou en je familie natuurlijk het allerbeste toen. Ik ben iedere keer weer blij als ik zie dat je gereageerd hebt!

   Reageren
 1. Cindy

  Allereerst natuurlijk de beste wensen voor jullie allemaal! Was ik in een vorige post vergeten…
  Zo sneu voor alle dieren, dat vuurwerk. Hier was het ook bar en boos, hele avond van die bommen.
  Gelukkig bleken Max en Macy zich er niets van aan te trekken. Zelf ben ik lekker met mijn oordoppen om 23 uur gaan slapen, en stond 6.30 uur fris en fruitig op. (ik drink al een paar jaar helemaal geen alcohol meer)
  Een nieuw, vers, jaar ligt voor ons. Heerlijk altijd, temeer dat de feestdagen weer voorbij zijn.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Fijn dat Max en Macy zich niets aantrokken van die rotherrie. Zo erg dat dieren minstens zoveel last hebben van vuurwerk. Ik wilde ook wel slapen toen het elf uur was, maar dat vond ik zielig voor Mika die speciaal een fles bubbels had gekocht 🙂 Verder drink ik trouwens bijna nooit alcohol.
   Dat 2022 ons mag mag brengen wat we er heel optimistisch van verwachten. Zo, nu komen er elf normale maanden!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *