Blij Ei 237

inCollage_20220110_122908525

Het was een beetje saai weekje. We zijn nergens heen geweest om lieve mensen persoonlijk een goed 2022 te wensen. In ieder geval moest ik bijkomen van al die vuurwerkellende. Apollo vond het vreselijk. Daarom heb ik een paar nachtjes op de bank geslapen. De meisjes konden dan bij hun vader slapen en volgens Ronald lagen ze keurig op mijn plekje.

We hopen dat we nu een tijd je van het geknal af zijn, maar de ervaring heeft ons geleerd dat die herrie tot in maart met enige regelmaat te horen is. Wat ik nu wel afvraag is waarom het vuurwerkverbod met voeten getreden werd. Hort dat net als het protesteren tegen het coronabeleid tot die zogenaamde burgerlijke ongehoorzaamheid? Me dunkt dat de politie een fortuin aan bekeuringen had kunnen uitschrijven. Dat is een gemiste kans hoor.

Ronald en ik hebben vorige week heel veel uurtjes voor de televisie doorgebracht. We keken naar schaatswedstrijden en volgden enkele series op betaalzenders. Inmiddels ben ik weer bij de afleveringen van The Blacklist. Nu alleen de laatste episode van Dexter- New Blood nog. Boeken heb ik in al die tijd niet gelezen. Morgen ga ik maar gauw doorlezen, want eigenlijk heb ik het wel een beetje gemist.

Hopelijk heb ik volgende week wat te melden, want een beetje saai waren de afgelopen dagen wel. Aan de andere kant: het is wel lekker rustig. Ronald heeft fijn kunnen uitslapen en ik deed af en toe een middagdutje omdat ik om zes uur al wakker was. Misschien wat vroeg, maar ik vind het fijn om Mika ‘s ochtends te zien voordat hij gaat werken. Hopelijk mag zijn winkel straks weer open en dan begint hij wat later.

Goed, als ik weinig te melden heb is er ook niets naars gebeurd. Dus wat dat betreft mogen er meer weken zijn als de eerste van 2022. Fijne week!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 gedachten over “Blij Ei 237

 1. Linda

  Is ook een saaie boel, tegenwoordig, maar gelukkig is daar de tv nog…maar snap wat je bedoelt hoor…gaan ze er bij jullie zo lang mee door, met dat vuurwerk, wat rot is dat…je zou toch haast, het spul bij ze terug stoppen, hersenloze wezens.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ze begonnen er in de zomer al mee. Niet erg vaak, maar er ging geen week voorbij zonder doffe knallen.

   Reageren
 2. Cindy

  Stelletje imbecielen met dat vuurwerk. Dat zijn inderdaad de hersenlozen van de samenleving.
  En dat verbod sloeg nergens op, er werd niet gehandhaafd en je kan het gewoon in Duitsland en België kopen. Hoop dat er vanuit de klimaathoek een keer een Europees verbod op komt.
  Wat is Dexter goed he? Hoop zometeen de laatste aflevering te kunnen zien, hopelijk staat het er al op.
  Maar zit ook wel even lekker te internetten, wellicht kijk ik morgenavond wel.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Er zullen altijd mensen zijn die vinden dat ze bepaalde rechten hebben en dat zijn vaak dezelfde idioten die geen plichten willen. Maar ik blijf hopen dat er ooit een verbod komt.
   Dexter is zo goed- wij hebben gisteravond naar het laatste deel gekeken. Ik hoop dat jij dat ook gedaan hebt!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>