Blij Ei 238

mde

Ook de afgelopen week heb ik veel in huis doorgebracht. Veel naar series en films gekeken en bij de hondenkinderen gelegen. Het was gewoon te koud om naar buiten te gaan. Daar was trouwens niet veel te beleven. Deze week wel, want de winkels zijn weer open. Nou heb ik natuurlijk helemaal niks nodig, maar ik wil wel weer een keertje naar RataPlan.

vanaf vandaag is Ronald maar liefst twee weken vrij, dus wellicht kan ik volgende week laten zien dat de kerstboom niet meer in de woonkamer staat. Als ik wat langer was geweest of geen last van hoogtevrees had zou ik het heus wel in mijn eentje kunnen doen, maar we hebben bedacht dat we het gezellig samen gaan doen. Wat ik wel alleen zal moeten doen is het opnieuw inrichten van mijn inloopkast.

Eergisteren waren Anita en Elisabeth hier. We hadden foto’s kunnen maken toen we thee dronken en er etagères met sandwiches op tafel stonden. Maar dat doen we dan niet- we kletsen en genieten van het moment. We hebben aan tafel pizza’s belegd en het was weer gezellig om samen te eten. De beelden zitten in mijn hart, maar het was leuk geweest als ik er ook nog plaatjes van geschoten had.

Wel heb ik een foto gemaakt van de roosjes die ik kreeg. Mij is op het hart gedrukt dat het plantje voorlopig binnen moet blijven. Dat zal ik netjes doen. Nu weer zorgen dat ik de andere kamerplanten regelmatig water geef. Zal ik het maar eens in mijn agenda zetten? Want het mag niet gaan gebeuren dat alles straks toch het loodje legt omdat ik weer niet langs ben geweest met mijn gietertje.

Fijne week!

mde

2 gedachten over “Blij Ei 238

  1. Linda

    Wat fijn dat het gezellig was…wat kan je daar van genieten, hè, zeker in deze tijd..hoop dat je weer even heerlijk kan kringloop winkelen, deze week :)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>