Blij Ei 253

mde

Zij hadden een hele fijne week, want Linda was op bezoek. Apollo liep bijna door de poortjes van e metro achter haar aan toen ze naar huis ging, Fluffy en Popje hebben zich van hun beste kant laten zien. En daarna waren ze moe, want zoveel knuffels krijgen zorgt ervoor dat ze daarna willen dutten.

Daarna gingen Ronald en ik naar het etentje ter ere van e verjaardag van Saskia en toen moest Mika oppassen. Dat was heel goed gegaan. Wij kwamen net voor elf uur thuis en toen moest er nog uitgebreid geknuffeld worden. Die hele zaterdag lagen ze voor pampus. Wij trouwens ook.

sdr Screenshot_20220502_102954

De foto heb ik van internet geplukt hoor. Want als we in de buurt zijn van Indrapoera wil ik zo snel mogelijk naar binnen. We konden gelukkig om de hoek parkeren . Jammer genoeg staat een deel van het gebouw er niet op. Dat is nou juist het deel met het zaaltje waar wij graag zitten als we iets te vieren hebben. Hopelijk gaan we hier nog heel vaak heen.

Screenshot_20220502_103200

 

Dat er een tweede deel komt was iets waar ik heel blij van word. Want juist dit boek vraagt om de andere kant van het verhaal. Meer vertel ik er maar niet over, want het is niet compleet. Misschien zouden er nog meer delen kunnen volgen, want het boek zit vol met interessante personages.

Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 253

 1. Myrna

  Fijn dat jullie konden gaan hè. En zo leuk dat de hondjes zo blij zijn met Linda. En dat Apollo al zo vertrouwd is met haar , de schat

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Zo fijn dat Mika niet hoefde te werken. Apollo was meteen dol op haar, Popje volgde al snel en dat Fluffy naar haar toe kwam…. Een wonder!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *