Blij Ei 254

IMG_20220508_201223

Als de weersverwachtingen kloppen, gaan we een zonnige week tegemoet. Daar was de afgelopen dagen nog niks van te merken. Ronald zat wel te zonnen in de tuin, maar ik zat binnen met kippenvel en drie honden die het ook zo warm niet hadden.

mde

Dit was bedoel als Moederdageten, maar helaas zou het op woensdag geleverde voedsel zo lang niet goed blijven. Het was gruwelijk lekker en ook heb zoveel gegeten dat ik die avond de Moederdagsoesjes aan me voorbij liet gaan. Hier wordt vaak exotisch voedsel bereid, maar als ik heel eerlijk ben moet ik toegeven dat ik een echte aardappeleter ben.

InCollage_20220508_201052910

 

Erg veel heb ik niet gelezen. Ach, ik ben toch al op de helft van mijn GoodReads leesdoel van 2022. Dit waren twee heerlijke boeken. Van Torre heb ik al vaker wat gelezen, Haig is helemaal nieuw. Deze week ga ik wat meer lezen, misschien wel buiten op de bank. Met het zonnescherm naar beneden, want anders moet ik weer zo klagen over de hitte. Fijne week!

2 gedachten over “Blij Ei 254

 1. Linda

  Zo dat ziet er heerlijk uit! En de soesjes overgeslagen, dan heb je echt vol gezeten.. en eerlijk waar, hou je meer van aardappels?

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het was erg lekker. Heb twee volle borden naar binnen gewerkt. Ja, eigenlijk hou ik met meest van aardappels.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>