Blij Ei 260

InCollage_20220620_093846728

Het was bijna alle dagen verschrikkelijk warm en we boffen maar dat het niet is gaan onweren. Vanochtend was het best fris buiten en dat is nogal een verschil met  de dagen ervoor. Dat is misschien de reden dat Apollo vandaag een ongelukje had in de tuin. Maar goed, daar is alles makkelijk op te ruimen en gelukkig komen zijn zusjes niet kijken bij de schoonmaakwerkzaamheden. Hopelijk heeft Apollo vannacht nergens last van.

sdr

Toen hij vernam dat het heet ging worden, bestelde Ronald meteen een doos Raketjes. Als kind kocht ik die bij de slager die een grote vriezer met ijsjes in de zaak had staan. Volgens mij kostte een Raketje 25 cent. Wat ze nu kosten weet ik niet, wel heb ik gezien dat de fabrikant bezuinigt op de stokjes. Die zijn tegenwoordig zo kort dat zelfs iemand met kleine handen het lastig vindt om het ijsje vast te houden.

mde

Afgelopen zaterdag ben ik met een vriendin en haar dochter naar Donner geweest. We kochten allebei de gebonden versie, wat die blijft jarenlang mooi. En dat is zeker belangrijk voor een boek dat waarschijnlijk door meerdere mensen gelezen gaat worden. Deze week hoop ik het te lezen en daarna gaat het naar een vriendin die ook graag spannende boeken leest.

Het was erg leuk om Karin Slaughter te ontmoeten. Net zoals veel bekende mensen is ze in het echt tamelijk klein en fijngebouwd. Je kunt je gewoonweg niet voorstellen dat zij zulke heftige boeken schrijft. Tijdens de signeersessie zijn er foto’s gemaakt en die zal ik van de week wel laten zien.

InCollage_20220620_093751871

Dit zijn aanraders, Gozert en Luna van Pieter Koolwijk. Eigenlijk wil ik er niet veel over zeggen, want misschien zijn er wel lezers die deze boeken ook graag binnen een dag willen verslinden. Het zijn boeken die gaan over kinderen die anders zijn. Over hoe ik dat kan uitleggen zonder al te veel weg te geven, zal ik een paar dagen nadenken.

Fijne week! Vooral als je van warm weer houdt- dus ik ga binnen zitten lezen.

6 gedachten over “Blij Ei 260

 1. Linda

  Aach die Apollo, snap t wel dat ie daar last van krijgt, slaat gewoon op je darmen…vind je de smaak van de raket ook veranderd, vroeger vind ik er meer smaak aan.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hij heeft gelukkig daarna een goede nacht gehad en nu lijkt het over te zijn. Maar je weet het nooit.
   Nu je het zegt- ik geloof dat ze tegenwoordig wat minder fruitig smaken.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ook niet. Inmiddels heb ik weer en boek uitgelezen en ik ben ook al begonnen in nummer 4.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>