Blij Ei 261

InCollage_20220627_154424183

Echt fijn was het niet voor de hondjes- of ze brandden van de tuintegels af of de regen kwam met bakken uit de lucht. Ook deze week hebben ze veel binnen gezeten. Dat Apollo afgelopen donderdag precies twee jaar hier woont, hebben we niet gevierd. Er waren geen cadeautjes en vleestaarten- ze werden net zo goed behandeld als altijd. Maar we hebben er wel vaak aan gedacht en we zeiden ook steeds tegen Apollo dat we zoveel van hem houden.

InCollage_20220627_154600408

 

Volgende maand koop ik het enige boek van Annet Schaap dat ik nog niet in mijn bezit heb. Een paar dagen geleden las ik haar debuut, Lampje. Die is een prachtig sprookje, een boek dat ik iedereen zou willen aanraden.  Koop het, haal het uit de bibliotheek of vraag het voor je verjaardag- maar mis dit geweldige verhaal niet.

Gewetenloos is het vervolg op Pieces of Her, bekend van Netflix. Nu hoop ik dat het een serie wordt. Dat er een deel 3 komt, weet ik wel bijna zeker, want het boek eindigt met een flinke cliffhanger. Van deel 2 mag ook wel een Netflix zweien gemakt worden.

Deel 22 van de Women’s Murder Club serie van James Patterson en Maxine Petro is een tussendoortje. Voor mij althans. Jaren geleden ben ik eraan begonnen en nu lees ik stug door. Maar ik moet zeggen: dit was toch weer een spannende.

A Life for a Life viel me behoorlijk tegen. Het is deel 3 van een serie over een getraumatiseerde detective. Vn deze schrijfster heb ik al veel gelezen, maar aan deze reeks moet ik nog wennen.

Het schijnt weer wat beter weer te worden, dus wens ik iedereen een fijne week,

2 gedachten over “Blij Ei 261

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>