Blij Ei 266

IMG_20220801_171323

Ook de afgelopen week heb ik niet veel meegemaakt.  Zes dagen lang was het veel te warm en het heeft ook nog een dag bijna onophoudelijk geregend. Daar word ik niet blij van. Nu Ronald ziek thuis zit, zou ik er af en toe op uit kunnen gaan, maar dat weer gooit steeds roet in het eten.

De eerste helft van de week hebben we heerlijk zitten binge-watchen en nu wachten we met smart op het zesde seizoen van Gåsmamman, de Zweedse versie van Penoza. Af en toe gingen we later naar bed dan we normaal doen, want dan wilden we toch nog een aflevering kijken. De honden vonden dat prima, zij gingen dan lekker dutten op de bank.

InCollage_20220801_171435072

 

Toen we  de vijf seizoenen eenmaal hadden afgekeken, ben ik toch maar weer gaan lezen. Heerlijk, die boeken van Cara Hunter over DI Adam Fawley. Over een week of drie zal het zesde deel uitkomen, heb ik al op Goodreads gezien. Het zijn aanraders. Netjes heb ik aantekeningen gemaakt zodat ik niet veel zou vergeten tegen de tijd dat deel zes verschijnt. En toen zat er opeens een soort dossier voorin boek vijf!

Ook deze week zal ik overdag wel dutjes doen, want ik kan erg slecht tegen de warmte en ik val ervan in slaap. Hopelijk ben ik de enige. Fijne week!

2 gedachten over “Blij Ei 266

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>