Blij Ei 267

IMG_20220808_152017

Deze foto heeft Ronald vanochtend gemaakt, dus ik speel wel een beetje vals. Maar ja, om nou weer te laten zien dat ze alledrie op de bank liggen te vegeteren… Apollo voelde dat hij een tijdje moest blijven staan en dat trekt hij tegenwoordig niet meer. Dus ging hij netjes liggen en Fluffy ging erbij zotten. Popje deed dat pas toen Ronald haar daartoe had opgedragen. Het was weer een fijne wandeling en deze keer maakte Ronald een paar fto’s- normaal gesproken doe ik dat en dan zie jul alleen de achterkant van de hondjes.IMG_20220808_152414

Het is zover: overal beginnen de voetbalcompetities en dat betekent dat ze hier weer hele dagen naar e buis lopen te staren. En soms wordt er geschreeuwd. De bovenste foto stuurde Ronald na de eerste wedstrijd. Ieder jaar zegt hij dat Feyenoord kampioen gaat worden en al te vaak is zijn voorspelling niet uitgekomen. De onderste foto plaatste mijn broertje op Instagram. Hij is nog erger. Maar van mij mag het hoor.

IMG_20220808_152550

 

Toch weer veel gelezen! Het debuut van Taylor Jenkins Reid viel me niet tegen. Het is een mooi liefdesverhaal en tijdens het lezen was kik gewoon bang dat het de verkeerde kant op zou gaan. Want ja, er komt een schoonmoeder in voor, dus dan weet je het maar nooit. Nu ben ik benieuwd of er een personage uit dit boek in een ander boek terechtkomt.

Het werk van Greer Hendricks en Sarah Pekkanen kan ik iedere liefhebber van spannende boeken aanraden. Het plot was veel verrassender dan ik had verwacht. Inmiddels heb ik zoveel mogelijk boeken van deze auteurs gedownload en ik hoop er dit jaar nog een paar te lezen, Maar ja, ik heb een hele waslijst van favoriete schrijvers, dus ik mag wel flink doorlezen om alles op mijn eReader te lezen.

Eén van die favorieten is M.J. Arlidge. Ook dit deel met DI Helen Grace  is geweldig spannend. Wie nog niet eerder iets gelezen heeft van deze schrijver zou ik willen aanraden bij het eerste deel te beginnen. Dan maak je de ontwikkeling van alle hoofdrolspelers mee. Overigens lees ik wel meer boeken over een team dat misdaden oplost en ik heb wel het idee dat Arlidge wat auteurs heeft geïnspireerd.

Het gaat weer warm worden, dus ik geloof dat er weer een zeer rustig weekje aan gaat komen. Voorlopig is Ronald nog thuis, dus misschien gaan we wel lekker Netflixen. Fijne week!

9 gedachten over “Blij Ei 267

 1. Cindy

  Kijk nou eens, de hondjes kunnen ook iets anders dan op de bank liggen ;-)
  Hebben jullie al airco? Dan is Netflixen een goed idee.
  Ik werk deze week weer grotendeels thuis (weinig mensen op kantoor, toch ongezellig, en veel werk waar ik me op moet concentreren) en hier is het lekker koel. Woensdag naar kantoor, daar zal de airco wel blazen…
  Vanmorgen heb ik een vest aangetrokken, had het gewoon koud in huis.
  En hier ook een blij ei want Macy was zoek, zaterdagavond de deur uitgegaan en niet meer teruggezien. Gisteren heel de dag in de stress. Vanmorgen ging mijn wekker en ineens zag ik haar weer op de stoel in mijn slaapkamer liggen. Heb haar heel hard geknuffeld, en dat heel de dag door.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik had een beetje genoeg van die bankliggersfoto’s.
   We hebben een losse airo, maar Ronald houdt niet van de herrie die het ding maakt en Fluffy vindt het ook niks. Dus boven staat de ventilator aan als er geslapen wordt.
   Die malle Macy- ze nou niet dat ze jou de stuipen op het lijf jaagt met haar escapades? Gelukkig is ze weer veilig thuis. Waar zou ze geweest zijn?
   Ik wil ook zo’n koel huis!

   Reageren
   1. Cindy

    Geen idee waar ze was. Vermoed dat ze opgesloten heeft gezeten. Ze ging zo hard met me knuffelen, niet normaal meer.
    Of ze heeft een lover ;-)
    Airco’s kunnen herrie maken ja. Niet fijn met slapen. Of oordoppen in?
    Kom net thuis van kantoor, waar het dus warmer was dan hier, niet verwacht. Hier nu 22.5 graden. Heerlijk! Hou alles lekker dicht.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     22,5 graden- wat heerlijk! Dar droom ik al weken van.Jij hebt echt geen airco nodig.
     Macy is toch gesteriliseerd? Dan hoef je niet bang te zijn dat haar escapades kittens opleveren. En nee, ik neem geen katten meer :)

     Reageren
 2. Linda

  Wat een mooie foto, jullie staan er alle 4 heel mooie op…nou veel sterkte met de wedstrijden, je kan altijd je oordoppen indoen ;)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>