Blij Ei 274

InCollage_20220926_172058187

De afgelopen dagen waren zij de blije eitjes. Ze hebben heerlijk gewandeld, druk gespeeld en lekker geslapen. Da samen doen ze het liefst tegen elkaar of hun vader aan. Nou ja, het kan ook bijna niet anders, want zo groot is de bank niet als ze er met z’n viertjes op liggen.

IMG_20220926_172202

Sinds kort draag ik een jas als ik naar buiten ga.  Zeker als het vrij vroeg is. En we lopen iets na achten met de honden, dus dan schijnt de zon nog niet zo lekker. Het heeft trouwens ook behoorlijk vaak geregend en alhoewel dat natuurlijk niet zo erg is als tropisch heet weer, vind ik het niet zo lollig. Waar zou het het hele jaar door twintig graden zijn?

IMG_20220926_172427

 

Veel heb ik niet opgetekend in mijn leesschrift en misschien kom dat wel omdat ik even genoeg kinderboeken heb gelezen. Deel twee over Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. was heel vermakelijk. De schrijfstijl van Jozua Douglas bevalt me en ik hoop dat er nog meer delen gaan verschijnen. Het tweede boek over Elvis&Jones viel me een beetje tegen. Het eerste boek vond ik intrigerend, maar het avontuur in Malibu vond ik een beetje vlak.

Voor de komende dagen hoop ik op wat minder regen, Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 274

 1. chucky1012

  Het is inderdaad heel erg koud ’s ochtends brrrrr en men moet nu echt een jas aan……
  Hit is bijna kinderboekenweek…..

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nat en koud. Maar ik kan me er op kleden, Apollo heeft last van hitte en regen.Voor he is het erg.
   Ja, ik kijk uit naar de Kinderboekenweek. Ik ga ene mooi boek open.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *