Blij Ei 280

IMG_20221107_141559

De afgelopen week zijn we niet meer minstens acht uur per dag aan het opruimen geweest, dus Apollo heeft wat meer aandacht gekregen. Af en toe liep ik naar beneden om te kijken of alles goed was en dan kreeg hij gelijk een knuffel. Maar het was nog steeds te weinig. Fluffy en Popje zorgen er zelf wel voor dat ze geen aandacht tekortkomen. Zij rennen gewoon naar boven om iedereen voor de voeten te lopen.

Als alles morgen gaat zoals we hopen, is er straks weer alle tijd voor de honden. Ubniddels slaap ik al bijna vier maanden op de bank en de laatste paar dagen kwam dat erg goed uit. Want Apollo moest rond half vijf de tuin in voor een plas. Wel jammer dat ik daarna niet meer kon slapen. Zeker omdat het er niet van kwam om overdag een dutje te doen. Binnenkort toch maar proberen wat bij te slapen. Met een beetje geluk komen de meisjes dan naast me liggen.

InCollage_20221107_141901214

 

Om te voorkomen dat ik in een leesdip zou raken, pakte ik maar een Kinderboekenweekgeschenk uit 2004. Paul Biegel schreef het en tot mijn grote verbazing zat er een leporello bij. Met de illustraties uit het boek, maar dan voornamelijk in kleur. Het verhaal was mooi- over twee kinderen die steeds verder van hun geboortegrond geraken terwijl eentje van hen furore maakt als trompettist.

Hopelijk kan ik morgen beginnen met het inruimen van de boekenkasten op de slaapkamer. Hoe ik dat ga doen, is iets waar ik al dagen over nadenk. Alles lukraak in de kasten proppen, kan natuurlijk niet. Dat wordt bibliothecaresse spelen. In ieder geval heb ik er enorm veel zin in. Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *