Blij Ei 281

IMG_20221114_133815

Zo zaten we er iedere avond bij- helemaal kapot van het klussen. Nou ja, hij kluste en ik sjouwde met boeken. De honden hadden niet zo’n goed excuus om ’s avonds in te kakken, maar blijkbaar hadden ze er behoefte aan. Fuffy en Popje komen uit Moskou. Daar is het zomers gewoon veertig graden en in de winter is min twintig heel normaal. Zij hebben dus weinig last van het Nederlandse weer. Apollo daarentegen krijgt altijd last van zijn buik als het weer omslaat. Het heeft een etmaal geduurd en ik hoop dat ik vanavond weer een goede nacht heb. Hij natuurlijk ook.

IMG_20221114_133851

 

Ronald was jarig en hij trakteerde op sushi en sashimi. De mensen op de foto hebben allebei een hoofd, maar Mika wilde absoluut niet gefotografeerd worden. Hij had geen uren aan zijn uiterlijk besteed en hij was die dag na zeven uur thuisgekomen omdat er ergens een technofeest was. Naast hem zit Amy, zijn vriendin. Ze vormen een leuk stel.

De afgelopen week heb ik geen boek gelezen. Dat kon ik niet opbrengen. Maar ik zat wel de hele dag tussen de boeken. Twaalf boekenkasten heb ik gevuld en daar bleef het niet bij. Er werden ook boeken van de woonkamer naar de slaapkamer gebracht en omgekeerd. Eerlijk gezegd kan ik geen boek meer zien. Ronald ook niet.

Morgen ga ik alle kasten nalopen en ervoor zorgen dat alles op de juiste plek staat. Overigens ben ik toch een paar boeken kwijt. Geen idee waar die zijn gebleven. Zal ik de twee ontbrekende boeken van Annika Thor en Het raadsel van de verdwenen kat van Enid Blyton opnieuw kopen? Misschien toch maar eerst even zoeken- wie weet heeft iemand de boel wat slordig neergezet en liggen de boeken ergens achter of onder. Straks laat ik zien hoe de slaapkamer is geworden. Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 281

 1. Myrna

  Nog gefeliciteerd met Ro. Omg wat ziet het et lekker uit wat daar op tafel staat !!!
  Ik ken dat dat iemand niet op de foto wil hoor.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We hebben ons een slag in de rondte gewerkt en het gaat tot op de dag van vandaag door. Er is veel opgeruimd en Ronald is al een paar keer naar de stort geweest.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *