Blij Ei 289


Zo zag het er uit toen het de afgelopen dagen regende- een grote hoekbank waarop geen plaats meer was voor mij. Gelukkig zit ik graag op die comfortabele stoel in de hoek waar ik niet langer de takken van de kerstboom voelde prikken.

Maar af en toe bewegen ze wel hoor. Vooral als ze wat aandacht krijgen. Hier zie je dat ze graag bij elkaar zitten- soms ligt er eentje bijna bovenop de grote broer. De meisjes kunnen heel druk met elkaar spelen, als Apollo erbij is, doen ze wat rustiger aan.

Wederom is het me niet gelukt een boek uit te lezen. Inmiddels ben ik wel opgeschoten met het boek dat ik nog in 2022 uitkoos. Er is altijd wel een reden om niet door te lezen. Het waste. bedoeling dat ik in het weekend zou doorlezen, maar daar kwam weer wat tussen.

Schaatswedstrijden die werden uitgezonden op de televisie. Nog steeds kijk ik het allerliefst naar schaatsen. Zelf vind ik het niet zo leuk om te doen, maar ik kijk al sinds ik op de lagere school zat. Dat deed ik samen met mijn vader. Toen stonden er nog invulschema’s in de krant en later maakte hij ze zelf op grote vellen ruitjespapier.

Het was weer erg leuk om te kijken, vooral omdat het toch een paar keer behoorlijk spannend werd. Dan dacht ik wel meteen aan mijn vader, want hij had er zo van genoten. Nou ja, in ieder geval heeft hij mij enthousiast gemaakt en daarom zit ik in de winter menig weekend voor de televisie. Dan maar niet lezen.

Het lijkt iets beter te gaan met mijn ogen- ik hoef niet meer met mijn neus bovenop het beeldscherm te zitten om de ondertiteling te kunnen lezen. Niet dat het erg nodig was, want we keken naar een Engelstalige en een Duitstalige serie. Kaleidoscope is een echte aanrader, Totenfrau was wat voorspelbaarder, maar wel heftig.

Fijne week!

2 gedachten over “Blij Ei 289

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *