Blij Ei 290

Net voordat ik de foto maakte, lag Popje naast haar vader. Apollo vond dat hij daar hoorde en hij liep brutaal op de bank af. En zijn zusje ging ergens anders liggen.

De afgelopen week werden Apollo en ik steeds gelijktijdig wakker. Dus kon ik hem de tuin in laten zodat hij daar kon plassen. Heel bijzonder dat we steeds allebei wakker werden. Het zou toch fijn zijn als dat zo bleef! Overigens valt hij direct weer in slaap en ik heb daar helaas moeite mee.

Fluffy vindt het niet fijn dat haar vader weer aan het werk is. Nog geen hele dag en de nachtdienst slaat hij voorlopig over. Zodra het donker is- en dat is al heel gauw- wordt dit meisje onrustig. Ze kijkt de tuin in en gaat steeds blaffen. Zodra Ronald huis is, stopt ze daarmee. Dan kruipt ze dicht tegen die man aan en soms gaan haar oogjes zelfs dicht.

Popje ligt er altijd zo snoezig bij. Ze is geen prinsesje zoals Fluffy, maar ze gaat liever niet naar buiten als het regent. Voor de rest is ze wel stoer. Ze ging al heel snel naarAmy toe om een knuffel te halen.

Het eerste verhaal uit de bundel zorgde bijna voor een leesdip. Gelukkig konden de andere verhalen me wel boeien en vond ik het aan het eind jammer dat het al gedaan was. Ben een echte fan van de boeken van Paul Biegel en ik heb nog een paar ongelezen werken in de kast.

Binnenkort komt er weer wat nieuw leesvoer- allemaal kinderboeken die me weer op het juiste leesspoor zullen zetten. Met die regen wil ik toch het liefst in huis zitten en een boek lezen. Fijne week!

2 gedachten over “Blij Ei 290

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *