Blij Ei 291

Iedere week ben ik weer blij dat ik een foto van drie honden kan plaatsen. Mijn leven is enorm veranderd sinds zij in mijn leven zijn. Laatst sprak ik met iemand uit de buurt en zij vertelde me dat zij sinds haar vierde honden heeft. Al meer dan zestig jaar. Nu heeft ze alleen het hondje van haar kleinzoon om regelmatig voor te zorgen.

Als mijn hondenkinderen er niet meer zijn, kan ik misschien af en toe een asielhond uitlaten. Want ik neem dan geen hond meer, want wat moet ermee gebeuren als ik onverhoopt naar de eeuwige jachtvelden vertrek? Nou, ik denk er maar niet aan, want ik wil vooral genieten van Apollo, Fluffy en Popje.

Heel veel mensen zitten tegenwoordig onder een fleece dekentje op de bank en ik ben geen uitzondering. Als je stilzit krijg je het veel erger koud dan wanneer je de hele dag heen en weer rent. Twee weken geleden kocht ik een paar dekentjes bij Action en voor de afwisseling eens geen zwarte.

Vorige week kwam mijn maandelijkse Boekenbalie bestelling binnen en ik ben gelijk aan het lezen geslagen. Maar liefst zeven boeken van Janneke Schotveld- kinderboeken lezen metal lekker snel. Vooral de boeken van deze schrijfster. Haar verhalen zitten goed in elkaar en tijdens het lezen zie ik alle avonturen voor me.

Fijne week!

5 gedachten over “Blij Ei 291

  1. Linda

    Je kan toch niet meer zonder deken..zodra ik ga zitten, gaat er een deken overheen en nu zit ik ook nog met een bodywarmer aan.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *