Blij Ei 297

Als de zon schijnt, liggen en spelen ze graag in de tuin. Als het regent, liggen ze de hele dag op de bank. Dat hebben ze van hun moeder, want ik stel veel prijs op comfort. Dus lees ik een boek in mijn zetel en als ik even opkijk, zie ik deze drie. Misschien helpt dit uitzicht tegen leesdips?

De voorkanten zien er wat goedkoop, onheilspellend en een beetje eng uit. Maar ik ben inmiddels al bezig in het zesde deel van de Cavendish&Walker serie van Sally Rigby. Deze schrijfster kende ik tot vorige week niet tot ik via VK op Facebook twaalf boeken kon downloaden. Eerst pakte ik deel 1 en daarna downloadde ik de rest.,

Het is een interessant duo, DCI Walker en forensisch psycholoog Cavendish. De laatste is een beetje deftig, de andere is lichtelijk gefrustreerd omdat zij op het werk last heeft van een hoogopgeleide baas. Het klikt zeker niet meteen tussen de twee dames die samen vreselijke misdaden oplossen,

Het mooie is dat het af en toe niet zo botert tussen Whitney en George- ze zijn erg verschillend. Maar er ontstaat een vriendschap en de samenwerking wordt daar alleen maar beter van. De andere personages worden ook fijn beschreven en hun persoonlijke sores komen ook aan bod. Die twaalf boeken heb ik zo uit!

Het schaatsseizoen is afgelopen, dus ik zal ieder weekend weer in een boek kunnen duiken. Fijne week!

5 gedachten over “Blij Ei 297

 1. chucky1012

  Zo fijn dat ze genieten.
  Fijn dat jij veel boeken leest.
  Kan niet wachten tot de lente begint.
  Heb geen in sneeuw.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Boeken lezen is mijn grootste hobby. Het si leuker dan nagellak, of spullen van de kringloop kopen.
   Ik wacht met smart tot de lente begint. Voorlopig ziet het er nog biet naar uit.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *