Blij Ei 298

Ze hebben het altijd goed, maar het is nog beter als tante Linda langskomt. Ze krijgen dan een heleboel aandacht en knuffels. En ik ben trouwens ook erg verwend met bloemen, wierook plus houder en cosmetica. We kijken allemaal erg uit naar het voorjaar, want dan kunnen we weer eens met z’n allen op de tuinbank zitten.

Een saai weekje was het dus niet. Op maandag kwam een lieve vriendin op bezoek, op woensdag mocht ik weer injecties in mijn ogen halen en zaterdag ging ik met mijn zusje Renée naar Donner. Twee leuke activiteiten en eentje die wat minder was?

Nou, ik zorg er wel voor dat ik toch een fijne dag heb als ik naar de oogkliniek moet. Want om de hoek bevindt zich een Action en daar ga ik dus iedere twee weken heen om mijn kaarsenverzameling aan te vullen. Hopelijk hebben ze de volgende keer wat meer dinarkaarsen, met of zonder twist.

Het gaat hard met het lezen van de Cavendish&Walker serie van Sally Rigby. Het zijn fijne boeken om te lezen. Van mij hoeven de hoofdstukken waarin de moordenaar tot de lezer spreekt niet zo. Het is een truc die je soms de verkeerde kant op stuurt. De novelle The Night Shift is deel 0.5, en speelt zich af in de tijd dat Whitney Walker nog niet zo succesvol was.

Dat was een verhaal waar ik niet erg veel plezier aan beleefde. Blijkbaar vind ik de samenwerking met George Cavendish toch wel erg plezierig. Voorlopig heb ik nog vijf delen te gaan. Straks maar even kijken of er inmiddels een dertiende deel op stapel staat.

Over het boek van Sanne Rooseboom zal ik over ene paar dagen wat meer vertellen. Dit boek kocht ik zaterdag, de eerste dag van de Boekenweek. Op zondag las ik het- in 1 dag uit. En dat terwijl ik best langzaam heb gelezen omdat ik er van wilde genieten.

Binnenkort ga ik weer eens een paar mooie boeken bestellen. Voornamelijk kinderboeken. Dus ik zal de komende tijd nog heel veel lezen. Fijne week!

4 gedachten over “Blij Ei 298

 1. chucky1012

  Goed om te lezen hoe jou week was geweest.
  Prachtige kaarzen.
  Hoop dat het weer goed gaat met je ogen.

  Een fijne week Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het was een prima week. Het gaat iets beter met mijn ogen, gelukkig. En iedere keer ga ik eerst naar Action. Dan is de behandeling niet zo erg 🙂
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *