Blij Ei 301

Apollo ligt graag op de bank in de tuin als de zon schijnt. We moeten er maar gauw een matrasje op leggen, dat is wat comfortabeler. Fluffy gelooft het allemaal wel- zij hangt graag op de bank achter het glas. Popje twijfelt, want in huis is het lekker warm. Maar als haar broer buiten is, wil ze misschien ook wel even kijken.

Mika en ik zijn samen naar Sas en Ton geweest. Best spannend, zijn eerste wat langere rit in zijn auto. Jammer genoeg regende het, dus we konden niet met de kap open rijden. Dat komt hopelijk nog wel een keer. Mrt Mika durf ik in ieder geval mee te rijden, want hij deed geen gekke dingen.

We hebben gezellig samen gegeten. En vooral veel gepraat. We waren het er allemaal over eens: we moeten toch wat vaker familiebijeenkomsten organiseren. Het is altijd fijn om elkaar te zien en ook voor de neven en nichten is het goed. Ooit zijn de oudjes er niet meer en dan is het fijn als zij nog contact hebben met elkaar.

Natuurlijk vergat ik weer om foto’s te maken voor het kringloopdagje met vriendinnen. Het was erg gezellig. Wel vermoeiend als je de hele week niet bijster goed hebt geslapen, maar er was wel een fijne lunch bij Elis thuis. Kon ik toch een beetje bijkomen.

Dit is het bonnetje van de grootste kringloopwinkel van Alphen aan den Rijn. We waren er al eerder geweest en het was net zo leuk als ik me herinnerde. Een gigantisch assortiment en fijne prijsjes. Het sprookjesboek van Godfried Bomans was het duurst, maar ik vind het de moeite waard.

Mijn buit was best groot. Elis kocht als nieuwbakken moeder alleen maar spullen voor haar dochter. En twee bloempotten. Aniet kocht helemaal niets. Maar zij gaat binnenkort weer met een vriendin kringloopwinkelen. Dan boeken ze zelfs een hotel om twee dagen te shoppen.

De afgelopen week heb ik slechts 1 boek gelezen. Misschien wat te enthousiast aan het lezen geslagen toen ik een stapel kinderboeken had gekocht. Dus pakte ik maar weer eens iets spannends. Het is bij dit deel over Cavendish& Walker gebleven. Nu ben ik bezig in deel 11 en 12 is ook gedownload.

In het boek dat ik nu lees, wordt iemand geintroduceerd die een hoofdpersonage in een nieuwe serie is geworden. Het is een leuke man, dus die serie heb ik ook maar eens gezocht. En gevonden. Dus ik zit voorlopig niet zonder leesvoer. Fijne week!

7 gedachten over “Blij Ei 301

 1. Linda

  Je hebt een heerlijke uitjes gehad, zo fijn en met je zoon mee, dat is toch zo bijzonder hè..hoop dat jullie nog vele leuke ritjes samen kunnen maken.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Heerlijk om samen met Mika iets te ondernemen. Jammer dat hij niet mee wil naar de rommelroute 🙂

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *