Blij Ei 302

Je ziet Apollo denken dat zijn zusjes wel erg druk zijn. Hij ligt net fijn uit te buiken na het ontbijt terwijl Fluffy en Popje aan het stoeien zijn. Meestal vallen ze hun broer niet lastig en als dat een keertje toch voorkomt, gaat hij op zijn matras onder de trap liggen.

Hij wordt nu toch wel een beetje oud hoor. Hij staat niet meer iedere keer op als zijn vader thuiskomt van het werk. Ook komt het nu zelden voor dat hij ’s middags een behoorlijke ronde loopt, Meestal houdt hij het binnen een paar minuten voor gezien. Maar hij staat wel direct voor de deur als ik zijn riem van de haak haal, dus zo erg is het niet.

Ook de afgelopen week bleef het bij het lezen van één boek. Misschien omdat ik heel veel strijkgoed had en er overdag dutjes werden gedaan omdat ik ’s nachts iets te weinig had geslapen. Inmiddels ben ik alweer in het meest recente deel van de Cavendish&Walker serie bezig.

Vorige week las ik deel 11. Gelukkig gaat niet meer ieder boek over een seriemoordenaar, want op die manier loopt het inwonersaantal van de fictieve stad Lenchester natuurlijk zeer rap terug. Met een beetje doorlezen kan ik gelijk door met de Seb Clifford serie van dezelfde schrijfster.

Fijne week!

6 gedachten over “Blij Ei 302

 1. chucky1012

  Ahhhh gossie.
  Konden ze maar altijd jong blijven.
  Oeps dat was pech voor jou dat jij niet veel tijd had om te lezen.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We wisten niet dat we jarenlang plezier zouden hebben van Apollo. Over twee maanden is het alweer drie jaar geleden dat hij in ons leven kwam. Ik heb zo’n voorgevoel dat Fluffy en Popje heel oud gaan worden.
   Misschien dat ik deze week wat meer kan lezen.
   xoxo

   Reageren
 2. Linda

  Aaach manneke, hij word stram en begrijpelijk…,zag hier gisteren een langharige teckel, van 15 jaar! Ook stram en nog kortere pootjes gekregen, maar er nog zin in, in de wandeling…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Apollo heeft altijd zin om naar buiten te gaan. Maar vanochtend ging hij voor het eerst weer meteen naar huis toen hij alles gedaan had. ’s Middags ook weer. He geeft niet- hij mag het aangeven.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Wi genieten ook zo van zijn aanwezigheid. De komende vier nachten slapen we weer samen op de bank en ik zou het niet anders willen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *